Tamil Meaning of thelypteridaceae
தெலிப்டெரிடேசி
Other Tamil words related to தெலிப்டெரிடேசி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of thelypteridaceae
- thelypteris => டெலிப்டெரிஸ்
- thelypteris dryopteris => தெலிப்டெரிஸ் டிரையோப்டெரிஸ்
- thelypteris hexagonoptera => தெலிப்டெரிஸ் ஹெக்ஸகோனோப்டெரா
- thelypteris palustris => திலிப்டெரிஸ் பலஸ்ட்ரிஸ்
- thelypteris palustris pubescens => தி லிப்ட்டீரிஸ் பேலஸ்ட்ரிஸ் ப்யூபேசென்ஸ்
- thelypteris phegopteris => தேலிப்டெரிஸ் பெகோப்டெரிஸ்
- thelypteris simulata => தி திளிப்டெரிஸ் சிமுலேடா
- thelytokous => thelytokous
- them => அவர்களை
- thematic => தீம் சார்ந்த
Definitions and Meaning of thelypteridaceae in English
thelypteridaceae (n)
genera Thelypteris, Phegopteris, and others
FAQs About the word thelypteridaceae
தெலிப்டெரிடேசி
genera Thelypteris, Phegopteris, and others
No synonyms found.
No antonyms found.
thelphusian => தெல்ஃபியன், thelonious sphere monk => த்லோனியஸ் ஸ்பெயர் மோங்க், thelonious monk => தெலோனியஸ் மோன்க், thelephoraceae => திஃலெபோரேசியா, thelarche => திடீரென தாய்மை அடைவது,