Tamil Meaning of thelonious sphere monk
த்லோனியஸ் ஸ்பெயர் மோங்க்
Other Tamil words related to த்லோனியஸ் ஸ்பெயர் மோங்க்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of thelonious sphere monk
- thelphusian => தெல்ஃபியன்
- thelypteridaceae => தெலிப்டெரிடேசி
- thelypteris => டெலிப்டெரிஸ்
- thelypteris dryopteris => தெலிப்டெரிஸ் டிரையோப்டெரிஸ்
- thelypteris hexagonoptera => தெலிப்டெரிஸ் ஹெக்ஸகோனோப்டெரா
- thelypteris palustris => திலிப்டெரிஸ் பலஸ்ட்ரிஸ்
- thelypteris palustris pubescens => தி லிப்ட்டீரிஸ் பேலஸ்ட்ரிஸ் ப்யூபேசென்ஸ்
- thelypteris phegopteris => தேலிப்டெரிஸ் பெகோப்டெரிஸ்
- thelypteris simulata => தி திளிப்டெரிஸ் சிமுலேடா
- thelytokous => thelytokous
Definitions and Meaning of thelonious sphere monk in English
thelonious sphere monk (n)
United States jazz pianist who was one of the founders of the bebop style (1917-1982)
FAQs About the word thelonious sphere monk
த்லோனியஸ் ஸ்பெயர் மோங்க்
United States jazz pianist who was one of the founders of the bebop style (1917-1982)
No synonyms found.
No antonyms found.
thelonious monk => தெலோனியஸ் மோன்க், thelephoraceae => திஃலெபோரேசியா, thelarche => திடீரென தாய்மை அடைவது, theistical => கடவுள் நம்பிக்கை, theistic => நம்பிக்கையுள்ள,