Tamil Meaning of thelphusian
தெல்ஃபியன்
Other Tamil words related to தெல்ஃபியன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of thelphusian
- thelypteridaceae => தெலிப்டெரிடேசி
- thelypteris => டெலிப்டெரிஸ்
- thelypteris dryopteris => தெலிப்டெரிஸ் டிரையோப்டெரிஸ்
- thelypteris hexagonoptera => தெலிப்டெரிஸ் ஹெக்ஸகோனோப்டெரா
- thelypteris palustris => திலிப்டெரிஸ் பலஸ்ட்ரிஸ்
- thelypteris palustris pubescens => தி லிப்ட்டீரிஸ் பேலஸ்ட்ரிஸ் ப்யூபேசென்ஸ்
- thelypteris phegopteris => தேலிப்டெரிஸ் பெகோப்டெரிஸ்
- thelypteris simulata => தி திளிப்டெரிஸ் சிமுலேடா
- thelytokous => thelytokous
- them => அவர்களை
Definitions and Meaning of thelphusian in English
thelphusian (n.)
One of a tribe of fresh-water crabs which live in or on the banks of rivers in tropical countries.
FAQs About the word thelphusian
தெல்ஃபியன்
One of a tribe of fresh-water crabs which live in or on the banks of rivers in tropical countries.
No synonyms found.
No antonyms found.
thelonious sphere monk => த்லோனியஸ் ஸ்பெயர் மோங்க், thelonious monk => தெலோனியஸ் மோன்க், thelephoraceae => திஃலெபோரேசியா, thelarche => திடீரென தாய்மை அடைவது, theistical => கடவுள் நம்பிக்கை,