Tamil Meaning of thelypteris palustris pubescens
தி லிப்ட்டீரிஸ் பேலஸ்ட்ரிஸ் ப்யூபேசென்ஸ்
Other Tamil words related to தி லிப்ட்டீரிஸ் பேலஸ்ட்ரிஸ் ப்யூபேசென்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of thelypteris palustris pubescens
- thelypteris palustris => திலிப்டெரிஸ் பலஸ்ட்ரிஸ்
- thelypteris hexagonoptera => தெலிப்டெரிஸ் ஹெக்ஸகோனோப்டெரா
- thelypteris dryopteris => தெலிப்டெரிஸ் டிரையோப்டெரிஸ்
- thelypteris => டெலிப்டெரிஸ்
- thelypteridaceae => தெலிப்டெரிடேசி
- thelphusian => தெல்ஃபியன்
- thelonious sphere monk => த்லோனியஸ் ஸ்பெயர் மோங்க்
- thelonious monk => தெலோனியஸ் மோன்க்
- thelephoraceae => திஃலெபோரேசியா
- thelarche => திடீரென தாய்மை அடைவது
- thelypteris phegopteris => தேலிப்டெரிஸ் பெகோப்டெரிஸ்
- thelypteris simulata => தி திளிப்டெரிஸ் சிமுலேடா
- thelytokous => thelytokous
- them => அவர்களை
- thematic => தீம் சார்ந்த
- thematic apperception test => தீமாடிக் அப்பர்செப்ஷன் சோதனை
- thematic vowel => இசைவொலி
- thematically => கருப்பொருளாக
- theme => தீம்
- theme park => தீம் பார்க்
Definitions and Meaning of thelypteris palustris pubescens in English
thelypteris palustris pubescens (n)
fern of northeastern North America
FAQs About the word thelypteris palustris pubescens
தி லிப்ட்டீரிஸ் பேலஸ்ட்ரிஸ் ப்யூபேசென்ஸ்
fern of northeastern North America
No synonyms found.
No antonyms found.
thelypteris palustris => திலிப்டெரிஸ் பலஸ்ட்ரிஸ், thelypteris hexagonoptera => தெலிப்டெரிஸ் ஹெக்ஸகோனோப்டெரா, thelypteris dryopteris => தெலிப்டெரிஸ் டிரையோப்டெரிஸ், thelypteris => டெலிப்டெரிஸ், thelypteridaceae => தெலிப்டெரிடேசி,