Tamil Meaning of thelypteris hexagonoptera
தெலிப்டெரிஸ் ஹெக்ஸகோனோப்டெரா
Other Tamil words related to தெலிப்டெரிஸ் ஹெக்ஸகோனோப்டெரா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of thelypteris hexagonoptera
- thelypteris dryopteris => தெலிப்டெரிஸ் டிரையோப்டெரிஸ்
- thelypteris => டெலிப்டெரிஸ்
- thelypteridaceae => தெலிப்டெரிடேசி
- thelphusian => தெல்ஃபியன்
- thelonious sphere monk => த்லோனியஸ் ஸ்பெயர் மோங்க்
- thelonious monk => தெலோனியஸ் மோன்க்
- thelephoraceae => திஃலெபோரேசியா
- thelarche => திடீரென தாய்மை அடைவது
- theistical => கடவுள் நம்பிக்கை
- theistic => நம்பிக்கையுள்ள
- thelypteris palustris => திலிப்டெரிஸ் பலஸ்ட்ரிஸ்
- thelypteris palustris pubescens => தி லிப்ட்டீரிஸ் பேலஸ்ட்ரிஸ் ப்யூபேசென்ஸ்
- thelypteris phegopteris => தேலிப்டெரிஸ் பெகோப்டெரிஸ்
- thelypteris simulata => தி திளிப்டெரிஸ் சிமுலேடா
- thelytokous => thelytokous
- them => அவர்களை
- thematic => தீம் சார்ந்த
- thematic apperception test => தீமாடிக் அப்பர்செப்ஷன் சோதனை
- thematic vowel => இசைவொலி
- thematically => கருப்பொருளாக
Definitions and Meaning of thelypteris hexagonoptera in English
thelypteris hexagonoptera (n)
beech fern of North American woodlands having straw-colored stripes
FAQs About the word thelypteris hexagonoptera
தெலிப்டெரிஸ் ஹெக்ஸகோனோப்டெரா
beech fern of North American woodlands having straw-colored stripes
No synonyms found.
No antonyms found.
thelypteris dryopteris => தெலிப்டெரிஸ் டிரையோப்டெரிஸ், thelypteris => டெலிப்டெரிஸ், thelypteridaceae => தெலிப்டெரிடேசி, thelphusian => தெல்ஃபியன், thelonious sphere monk => த்லோனியஸ் ஸ்பெயர் மோங்க்,