Tamil Meaning of stephen
ஸ்டீபன்
Other Tamil words related to ஸ்டீபன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of stephen
- stephead => ஒ மாற்றாந்தாய்
- stephanus johannes paulus kruger => ஸ்டெபானஸ் ஜோஹனஸ் பால் க்ரூகர்
- stephanotis floribunda => ஸ்டெபனோடிஸ் ஃப்ளோரிபண்டா
- stephanotis => ஸ்டெபனோடிஸ்
- stephanomeria malheurensis => ஸ்டெஃபானோமெரியா மல்ஹுரென்சிஸ்
- stephanomeria => ஸ்டெஃபனோமெரியா
- stephanion => ஸ்டெபானியன்
- stephanie graf => ஸ்டெஃபானி கிராஃப்
- stephane mallarme => ஸ்டீபன் மல்லார்மே
- stephane grappelli => ஸ்டெபான் க்ராப்பெல்லி
- stephen a. douglas => ஸ்டீபன் ஏ. டக்ளஸ்
- stephen arnold douglas => ஸ்டீபன் ஆர்னோல்ட் டக்ளஸ்
- stephen butler leacock => ஸ்டீபன் பட்லர் லீகாக்
- stephen collins foster => ஸ்டீஃபன் காலின்ஸ் ஃபோஸ்டர்
- stephen crane => ஸ்டீபன் கிரேன்
- stephen decatur => ஸ்டீபன் டெக்காடர்
- stephen foster => ஸ்டீபன் ஃபோஸ்டர்
- stephen girard => ஸ்டீபன் கிரார்ட்
- stephen grover cleveland => ஸ்டீபன் க்ரோவர் க்ளீவ்லாண்ட்
- stephen hawking => ஸ்டீபன் ஹாக்கிங்
Definitions and Meaning of stephen in English
stephen (n)
English writer (1832-1904)
FAQs About the word stephen
ஸ்டீபன்
English writer (1832-1904)
No synonyms found.
No antonyms found.
stephead => ஒ மாற்றாந்தாய், stephanus johannes paulus kruger => ஸ்டெபானஸ் ஜோஹனஸ் பால் க்ரூகர், stephanotis floribunda => ஸ்டெபனோடிஸ் ஃப்ளோரிபண்டா, stephanotis => ஸ்டெபனோடிஸ், stephanomeria malheurensis => ஸ்டெஃபானோமெரியா மல்ஹுரென்சிஸ்,