Tamil Meaning of stephen girard
ஸ்டீபன் கிரார்ட்
Other Tamil words related to ஸ்டீபன் கிரார்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of stephen girard
- stephen foster => ஸ்டீபன் ஃபோஸ்டர்
- stephen decatur => ஸ்டீபன் டெக்காடர்
- stephen crane => ஸ்டீபன் கிரேன்
- stephen collins foster => ஸ்டீஃபன் காலின்ஸ் ஃபோஸ்டர்
- stephen butler leacock => ஸ்டீபன் பட்லர் லீகாக்
- stephen arnold douglas => ஸ்டீபன் ஆர்னோல்ட் டக்ளஸ்
- stephen a. douglas => ஸ்டீபன் ஏ. டக்ளஸ்
- stephen => ஸ்டீபன்
- stephead => ஒ மாற்றாந்தாய்
- stephanus johannes paulus kruger => ஸ்டெபானஸ் ஜோஹனஸ் பால் க்ரூகர்
- stephen grover cleveland => ஸ்டீபன் க்ரோவர் க்ளீவ்லாண்ட்
- stephen hawking => ஸ்டீபன் ஹாக்கிங்
- stephen jay gould => ஸ்டீபன் ஜே கோல்ட்
- stephen leacock => ஸ்டீபன் லீகாக்
- stephen michael reich => ஸ்டீபன் மைக்கல் ரீச்
- stephen samuel wise => ஸ்டீபன் சாமுவேல் வைஸ்
- stephen sondheim => ஸ்டீபன் சோண்ட்ஹெய்ம்
- stephen spender => ஸ்டீபன் ஸ்பெண்டர்
- stephen vincent benet => ஸ்டீபன் வின்சென்ட் பெனட்
- stephen william hawking => ஸ்டீபன் வில்லியம் ஹாக்கிங்
Definitions and Meaning of stephen girard in English
stephen girard (n)
United States financier (born in France) who helped finance the War of 1812 (1750-1831)
FAQs About the word stephen girard
ஸ்டீபன் கிரார்ட்
United States financier (born in France) who helped finance the War of 1812 (1750-1831)
No synonyms found.
No antonyms found.
stephen foster => ஸ்டீபன் ஃபோஸ்டர், stephen decatur => ஸ்டீபன் டெக்காடர், stephen crane => ஸ்டீபன் கிரேன், stephen collins foster => ஸ்டீஃபன் காலின்ஸ் ஃபோஸ்டர், stephen butler leacock => ஸ்டீபன் பட்லர் லீகாக்,