Tamil Meaning of stephen sondheim
ஸ்டீபன் சோண்ட்ஹெய்ம்
Other Tamil words related to ஸ்டீபன் சோண்ட்ஹெய்ம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of stephen sondheim
- stephen samuel wise => ஸ்டீபன் சாமுவேல் வைஸ்
- stephen michael reich => ஸ்டீபன் மைக்கல் ரீச்
- stephen leacock => ஸ்டீபன் லீகாக்
- stephen jay gould => ஸ்டீபன் ஜே கோல்ட்
- stephen hawking => ஸ்டீபன் ஹாக்கிங்
- stephen grover cleveland => ஸ்டீபன் க்ரோவர் க்ளீவ்லாண்ட்
- stephen girard => ஸ்டீபன் கிரார்ட்
- stephen foster => ஸ்டீபன் ஃபோஸ்டர்
- stephen decatur => ஸ்டீபன் டெக்காடர்
- stephen crane => ஸ்டீபன் கிரேன்
- stephen spender => ஸ்டீபன் ஸ்பெண்டர்
- stephen vincent benet => ஸ்டீபன் வின்சென்ட் பெனட்
- stephen william hawking => ஸ்டீபன் வில்லியம் ஹாக்கிங்
- stephenson => ஸ்டீபன்சன்
- step-in => ஸ்டெப்-இன்
- stepladder => ஏணி
- stepmother => மாற்றாந்தாய்
- stepparent => சித்தி/மாமா
- steppe => களஞ்சியம்
- stepped line => படி போட்ட கோடு
Definitions and Meaning of stephen sondheim in English
stephen sondheim (n)
United States composer of musicals (born in 1930)
FAQs About the word stephen sondheim
ஸ்டீபன் சோண்ட்ஹெய்ம்
United States composer of musicals (born in 1930)
No synonyms found.
No antonyms found.
stephen samuel wise => ஸ்டீபன் சாமுவேல் வைஸ், stephen michael reich => ஸ்டீபன் மைக்கல் ரீச், stephen leacock => ஸ்டீபன் லீகாக், stephen jay gould => ஸ்டீபன் ஜே கோல்ட், stephen hawking => ஸ்டீபன் ஹாக்கிங்,