Tamil Meaning of stephanie graf
ஸ்டெஃபானி கிராஃப்
Other Tamil words related to ஸ்டெஃபானி கிராஃப்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of stephanie graf
- stephane mallarme => ஸ்டீபன் மல்லார்மே
- stephane grappelli => ஸ்டெபான் க்ராப்பெல்லி
- stepfather => சகோதர தந்தை
- step-down transformer => ஸ்டெப்-டவுன் டிரான்ஸ்ஃபார்மர்
- step-down => ஸ்டெப்-டவுன்
- stepdaughter => சகோதரி
- stepchild => வளர்ப்பு மகன்/வளர்ப்பு மகள்
- step-by-step => படிபடியாக
- stepbrother => ஒன்றுவிட்ட சகோதரன்
- step up => ஸ்டெப் அப்
- stephanion => ஸ்டெபானியன்
- stephanomeria => ஸ்டெஃபனோமெரியா
- stephanomeria malheurensis => ஸ்டெஃபானோமெரியா மல்ஹுரென்சிஸ்
- stephanotis => ஸ்டெபனோடிஸ்
- stephanotis floribunda => ஸ்டெபனோடிஸ் ஃப்ளோரிபண்டா
- stephanus johannes paulus kruger => ஸ்டெபானஸ் ஜோஹனஸ் பால் க்ரூகர்
- stephead => ஒ மாற்றாந்தாய்
- stephen => ஸ்டீபன்
- stephen a. douglas => ஸ்டீபன் ஏ. டக்ளஸ்
- stephen arnold douglas => ஸ்டீபன் ஆர்னோல்ட் டக்ளஸ்
Definitions and Meaning of stephanie graf in English
stephanie graf (n)
German tennis player who won seven women's singles titles at Wimbledon (born in 1969)
FAQs About the word stephanie graf
ஸ்டெஃபானி கிராஃப்
German tennis player who won seven women's singles titles at Wimbledon (born in 1969)
No synonyms found.
No antonyms found.
stephane mallarme => ஸ்டீபன் மல்லார்மே, stephane grappelli => ஸ்டெபான் க்ராப்பெல்லி, stepfather => சகோதர தந்தை, step-down transformer => ஸ்டெப்-டவுன் டிரான்ஸ்ஃபார்மர், step-down => ஸ்டெப்-டவுன்,