Tamil Meaning of stephanomeria malheurensis
ஸ்டெஃபானோமெரியா மல்ஹுரென்சிஸ்
Other Tamil words related to ஸ்டெஃபானோமெரியா மல்ஹுரென்சிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of stephanomeria malheurensis
- stephanomeria => ஸ்டெஃபனோமெரியா
- stephanion => ஸ்டெபானியன்
- stephanie graf => ஸ்டெஃபானி கிராஃப்
- stephane mallarme => ஸ்டீபன் மல்லார்மே
- stephane grappelli => ஸ்டெபான் க்ராப்பெல்லி
- stepfather => சகோதர தந்தை
- step-down transformer => ஸ்டெப்-டவுன் டிரான்ஸ்ஃபார்மர்
- step-down => ஸ்டெப்-டவுன்
- stepdaughter => சகோதரி
- stepchild => வளர்ப்பு மகன்/வளர்ப்பு மகள்
- stephanotis => ஸ்டெபனோடிஸ்
- stephanotis floribunda => ஸ்டெபனோடிஸ் ஃப்ளோரிபண்டா
- stephanus johannes paulus kruger => ஸ்டெபானஸ் ஜோஹனஸ் பால் க்ரூகர்
- stephead => ஒ மாற்றாந்தாய்
- stephen => ஸ்டீபன்
- stephen a. douglas => ஸ்டீபன் ஏ. டக்ளஸ்
- stephen arnold douglas => ஸ்டீபன் ஆர்னோல்ட் டக்ளஸ்
- stephen butler leacock => ஸ்டீபன் பட்லர் லீகாக்
- stephen collins foster => ஸ்டீஃபன் காலின்ஸ் ஃபோஸ்டர்
- stephen crane => ஸ்டீபன் கிரேன்
Definitions and Meaning of stephanomeria malheurensis in English
stephanomeria malheurensis (n)
a small plant of Oregon resembling mustard; a threatened species
FAQs About the word stephanomeria malheurensis
ஸ்டெஃபானோமெரியா மல்ஹுரென்சிஸ்
a small plant of Oregon resembling mustard; a threatened species
No synonyms found.
No antonyms found.
stephanomeria => ஸ்டெஃபனோமெரியா, stephanion => ஸ்டெபானியன், stephanie graf => ஸ்டெஃபானி கிராஃப், stephane mallarme => ஸ்டீபன் மல்லார்மே, stephane grappelli => ஸ்டெபான் க்ராப்பெல்லி,