Tamil Meaning of stepfather
சகோதர தந்தை
Other Tamil words related to சகோதர தந்தை
Nearest Words of stepfather
- step-down transformer => ஸ்டெப்-டவுன் டிரான்ஸ்ஃபார்மர்
- step-down => ஸ்டெப்-டவுன்
- stepdaughter => சகோதரி
- stepchild => வளர்ப்பு மகன்/வளர்ப்பு மகள்
- step-by-step => படிபடியாக
- stepbrother => ஒன்றுவிட்ட சகோதரன்
- step up => ஸ்டெப் அப்
- step to the fore => முன்னேறுவது
- step stool => படி மலர்
- step rocket => படி ராக்கெட்
- stephane grappelli => ஸ்டெபான் க்ராப்பெல்லி
- stephane mallarme => ஸ்டீபன் மல்லார்மே
- stephanie graf => ஸ்டெஃபானி கிராஃப்
- stephanion => ஸ்டெபானியன்
- stephanomeria => ஸ்டெஃபனோமெரியா
- stephanomeria malheurensis => ஸ்டெஃபானோமெரியா மல்ஹுரென்சிஸ்
- stephanotis => ஸ்டெபனோடிஸ்
- stephanotis floribunda => ஸ்டெபனோடிஸ் ஃப்ளோரிபண்டா
- stephanus johannes paulus kruger => ஸ்டெபானஸ் ஜோஹனஸ் பால் க்ரூகர்
- stephead => ஒ மாற்றாந்தாய்
Definitions and Meaning of stepfather in English
stepfather (n)
the husband of your mother by a subsequent marriage
FAQs About the word stepfather
சகோதர தந்தை
the husband of your mother by a subsequent marriage
தந்தை,அம்மா,தாய்,பெற்றோர்,மாற்றாந்தாய்,சித்தி/மாமா,அப்பா,தந்தை,தாத்தா,பாட்டி
No antonyms found.
step-down transformer => ஸ்டெப்-டவுன் டிரான்ஸ்ஃபார்மர், step-down => ஸ்டெப்-டவுன், stepdaughter => சகோதரி, stepchild => வளர்ப்பு மகன்/வளர்ப்பு மகள், step-by-step => படிபடியாக,