Tamil Meaning of stephanomeria
ஸ்டெஃபனோமெரியா
Other Tamil words related to ஸ்டெஃபனோமெரியா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of stephanomeria
- stephanion => ஸ்டெபானியன்
- stephanie graf => ஸ்டெஃபானி கிராஃப்
- stephane mallarme => ஸ்டீபன் மல்லார்மே
- stephane grappelli => ஸ்டெபான் க்ராப்பெல்லி
- stepfather => சகோதர தந்தை
- step-down transformer => ஸ்டெப்-டவுன் டிரான்ஸ்ஃபார்மர்
- step-down => ஸ்டெப்-டவுன்
- stepdaughter => சகோதரி
- stepchild => வளர்ப்பு மகன்/வளர்ப்பு மகள்
- step-by-step => படிபடியாக
- stephanomeria malheurensis => ஸ்டெஃபானோமெரியா மல்ஹுரென்சிஸ்
- stephanotis => ஸ்டெபனோடிஸ்
- stephanotis floribunda => ஸ்டெபனோடிஸ் ஃப்ளோரிபண்டா
- stephanus johannes paulus kruger => ஸ்டெபானஸ் ஜோஹனஸ் பால் க்ரூகர்
- stephead => ஒ மாற்றாந்தாய்
- stephen => ஸ்டீபன்
- stephen a. douglas => ஸ்டீபன் ஏ. டக்ளஸ்
- stephen arnold douglas => ஸ்டீபன் ஆர்னோல்ட் டக்ளஸ்
- stephen butler leacock => ஸ்டீபன் பட்லர் லீகாக்
- stephen collins foster => ஸ்டீஃபன் காலின்ஸ் ஃபோஸ்டர்
Definitions and Meaning of stephanomeria in English
stephanomeria (n)
malheur wire lettuce
FAQs About the word stephanomeria
ஸ்டெஃபனோமெரியா
malheur wire lettuce
No synonyms found.
No antonyms found.
stephanion => ஸ்டெபானியன், stephanie graf => ஸ்டெஃபானி கிராஃப், stephane mallarme => ஸ்டீபன் மல்லார்மே, stephane grappelli => ஸ்டெபான் க்ராப்பெல்லி, stepfather => சகோதர தந்தை,