Tamil Meaning of stephanotis
ஸ்டெபனோடிஸ்
Other Tamil words related to ஸ்டெபனோடிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of stephanotis
- stephanomeria malheurensis => ஸ்டெஃபானோமெரியா மல்ஹுரென்சிஸ்
- stephanomeria => ஸ்டெஃபனோமெரியா
- stephanion => ஸ்டெபானியன்
- stephanie graf => ஸ்டெஃபானி கிராஃப்
- stephane mallarme => ஸ்டீபன் மல்லார்மே
- stephane grappelli => ஸ்டெபான் க்ராப்பெல்லி
- stepfather => சகோதர தந்தை
- step-down transformer => ஸ்டெப்-டவுன் டிரான்ஸ்ஃபார்மர்
- step-down => ஸ்டெப்-டவுன்
- stepdaughter => சகோதரி
- stephanotis floribunda => ஸ்டெபனோடிஸ் ஃப்ளோரிபண்டா
- stephanus johannes paulus kruger => ஸ்டெபானஸ் ஜோஹனஸ் பால் க்ரூகர்
- stephead => ஒ மாற்றாந்தாய்
- stephen => ஸ்டீபன்
- stephen a. douglas => ஸ்டீபன் ஏ. டக்ளஸ்
- stephen arnold douglas => ஸ்டீபன் ஆர்னோல்ட் டக்ளஸ்
- stephen butler leacock => ஸ்டீபன் பட்லர் லீகாக்
- stephen collins foster => ஸ்டீஃபன் காலின்ஸ் ஃபோஸ்டர்
- stephen crane => ஸ்டீபன் கிரேன்
- stephen decatur => ஸ்டீபன் டெக்காடர்
Definitions and Meaning of stephanotis in English
stephanotis (n)
any of various evergreen climbing shrubs of the genus Stephanotis having fragrant waxy flowers
FAQs About the word stephanotis
ஸ்டெபனோடிஸ்
any of various evergreen climbing shrubs of the genus Stephanotis having fragrant waxy flowers
No synonyms found.
No antonyms found.
stephanomeria malheurensis => ஸ்டெஃபானோமெரியா மல்ஹுரென்சிஸ், stephanomeria => ஸ்டெஃபனோமெரியா, stephanion => ஸ்டெபானியன், stephanie graf => ஸ்டெஃபானி கிராஃப், stephane mallarme => ஸ்டீபன் மல்லார்மே,