Gujarati Meaning of st. peter the apostle
સેન્ટ પીટર ધ અપોસ્ટલ
Other Gujarati words related to સેન્ટ પીટર ધ અપોસ્ટલ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of st. peter the apostle
- st. peter's wreath => સેન્ટ પીટર્સ રીથ
- st. petersburg => સેન્ટ પીટર્સબર્ગ
- st. polycarp => સેન્ટ પોલિકાર્પ
- st. simon => સેન્ટ સાઇમન
- st. thomas => સેંટ થોમસ
- st. thomas a becket => સેન્ટ થોમસ એ બેકેટ
- st. thomas and principe => સેન્ટ થોમસ અને પ્રિન્સિપે
- st. thomas aquinas => સેન્ટ થોમસ એક્વિનસ
- st. vincent => સેન્ટ વિન્સેન્ટ
- st. vincent and the grenadines => સેન્ટ વિન્સેન્ટ એન્ડ ધ ગ્રેનેડાઇન્સ
Definitions and Meaning of st. peter the apostle in English
FAQs About the word st. peter the apostle
સેન્ટ પીટર ધ અપોસ્ટલ
No synonyms found.
No antonyms found.
st. peter => સેન્ટ પીટર, st. paul => સેન્ટ પૉલ, st. patrick => સેન્ટ પેટ્રિક, st. olav => સેન્ટ ઓલેવ, st. olaf => સેન્ટ ઓલાફ,