Gujarati Meaning of st. thomas a becket
સેન્ટ થોમસ એ બેકેટ
Other Gujarati words related to સેન્ટ થોમસ એ બેકેટ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of st. thomas a becket
- st. thomas and principe => સેન્ટ થોમસ અને પ્રિન્સિપે
- st. thomas aquinas => સેન્ટ થોમસ એક્વિનસ
- st. vincent => સેન્ટ વિન્સેન્ટ
- st. vincent and the grenadines => સેન્ટ વિન્સેન્ટ એન્ડ ધ ગ્રેનેડાઇન્સ
- st. vitus => સેંટ વિટસ
- st. vitus dance => સેન્ટ વિટ્સ ડાન્સ
- st.-bruno's-lily => સેન્ટ.બ્રુનોની લીલી
- stab => ઝાડ
- stab culture => છરી સંસ્કૃતિ
- stabber => છરા મારનાર
Definitions and Meaning of st. thomas a becket in English
FAQs About the word st. thomas a becket
સેન્ટ થોમસ એ બેકેટ
No synonyms found.
No antonyms found.
st. thomas => સેંટ થોમસ, st. simon => સેન્ટ સાઇમન, st. polycarp => સેન્ટ પોલિકાર્પ, st. petersburg => સેન્ટ પીટર્સબર્ગ, st. peter's wreath => સેન્ટ પીટર્સ રીથ,