Gujarati Meaning of st. thomas aquinas
સેન્ટ થોમસ એક્વિનસ
Other Gujarati words related to સેન્ટ થોમસ એક્વિનસ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of st. thomas aquinas
- st. thomas and principe => સેન્ટ થોમસ અને પ્રિન્સિપે
- st. thomas a becket => સેન્ટ થોમસ એ બેકેટ
- st. thomas => સેંટ થોમસ
- st. simon => સેન્ટ સાઇમન
- st. polycarp => સેન્ટ પોલિકાર્પ
- st. petersburg => સેન્ટ પીટર્સબર્ગ
- st. peter's wreath => સેન્ટ પીટર્સ રીથ
- st. peter the apostle => સેન્ટ પીટર ધ અપોસ્ટલ
- st. peter => સેન્ટ પીટર
- st. paul => સેન્ટ પૉલ
- st. vincent => સેન્ટ વિન્સેન્ટ
- st. vincent and the grenadines => સેન્ટ વિન્સેન્ટ એન્ડ ધ ગ્રેનેડાઇન્સ
- st. vitus => સેંટ વિટસ
- st. vitus dance => સેન્ટ વિટ્સ ડાન્સ
- st.-bruno's-lily => સેન્ટ.બ્રુનોની લીલી
- stab => ઝાડ
- stab culture => છરી સંસ્કૃતિ
- stabber => છરા મારનાર
- stabbing => છરીનો ઘા
- stabile => સ્થિર
Definitions and Meaning of st. thomas aquinas in English
FAQs About the word st. thomas aquinas
સેન્ટ થોમસ એક્વિનસ
No synonyms found.
No antonyms found.
st. thomas and principe => સેન્ટ થોમસ અને પ્રિન્સિપે, st. thomas a becket => સેન્ટ થોમસ એ બેકેટ, st. thomas => સેંટ થોમસ, st. simon => સેન્ટ સાઇમન, st. polycarp => સેન્ટ પોલિકાર્પ,