Gujarati Meaning of st. petersburg
સેન્ટ પીટર્સબર્ગ
Other Gujarati words related to સેન્ટ પીટર્સબર્ગ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of st. petersburg
- st. peter's wreath => સેન્ટ પીટર્સ રીથ
- st. peter the apostle => સેન્ટ પીટર ધ અપોસ્ટલ
- st. peter => સેન્ટ પીટર
- st. paul => સેન્ટ પૉલ
- st. patrick => સેન્ટ પેટ્રિક
- st. olav => સેન્ટ ઓલેવ
- st. olaf => સેન્ટ ઓલાફ
- st. nick => સેન્ટ નિક
- st. nicholas => સેન્ટ. નિકોલસ
- st. matthew the apostle => સેન્ટ મેથ્યુ ધ અપોસ્ટલ
- st. polycarp => સેન્ટ પોલિકાર્પ
- st. simon => સેન્ટ સાઇમન
- st. thomas => સેંટ થોમસ
- st. thomas a becket => સેન્ટ થોમસ એ બેકેટ
- st. thomas and principe => સેન્ટ થોમસ અને પ્રિન્સિપે
- st. thomas aquinas => સેન્ટ થોમસ એક્વિનસ
- st. vincent => સેન્ટ વિન્સેન્ટ
- st. vincent and the grenadines => સેન્ટ વિન્સેન્ટ એન્ડ ધ ગ્રેનેડાઇન્સ
- st. vitus => સેંટ વિટસ
- st. vitus dance => સેન્ટ વિટ્સ ડાન્સ
Definitions and Meaning of st. petersburg in English
FAQs About the word st. petersburg
સેન્ટ પીટર્સબર્ગ
No synonyms found.
No antonyms found.
st. peter's wreath => સેન્ટ પીટર્સ રીથ, st. peter the apostle => સેન્ટ પીટર ધ અપોસ્ટલ, st. peter => સેન્ટ પીટર, st. paul => સેન્ટ પૉલ, st. patrick => સેન્ટ પેટ્રિક,