Tamil Meaning of saint francis
செயிண்ட் பிரான்சிஸ்
Other Tamil words related to செயிண்ட் பிரான்சிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of saint francis
- saint eustatius => செயின்ட் யூஸ்டேடியஸ்
- saint emilion => செயிண்ட் எமிலியன்
- saint elmo's light => செயின்ட் எல்மோஸ் வெளிச்சம்
- saint elmo's fire => புனித एल्मोவின் தீ
- saint elizabeth ann bayley seton => செயிண்ட் எலிசபெத் ஏன் பேய்லி சேட்டன்
- saint edward the martyr => சாண்ட் எட்வர்ட் த மார்ட்டிர்
- saint edward the confessor => புனித எட்வர்ட் தி கான்ஃபெசர்
- saint dominic => செயின்ட் டொமினிக்
- saint denis => செயிண்ட் டெனிஸ்
- saint david => செயின்ட் டேவிட்
- saint francis of assisi => புனித பிரான்சிஸ் ஆஃப் அஸீசி
- saint francis river => செயிண்ட் பிரான்சிஸ் நதி
- saint francis xavier => புனித ஃபிரான்சிஸ் சேவியர்
- saint george => புனித ஜார்ஜ்
- saint gregory i => செயின்ட் கிரகரி I
- saint ignatius => புனித இஞ்ஞாசியார்
- saint ignatius' itch => புனித இக்னேஷியஸ் அரிப்பு
- saint ignatius of loyola => புனித லொயோலாவின் இக்னேசியஸ்
- saint irenaeus => புனித ஐரேனியஸ்
- saint james => புனித ஜேம்ஸ்
Definitions and Meaning of saint francis in English
saint francis (n)
(Roman Catholic Church) an Italian and the Roman Catholic monk who founded the Franciscan order of friars (1181-1226)
a tributary of the Mississippi River that rises in Missouri and flows southeastward through Arkansas
FAQs About the word saint francis
செயிண்ட் பிரான்சிஸ்
(Roman Catholic Church) an Italian and the Roman Catholic monk who founded the Franciscan order of friars (1181-1226), a tributary of the Mississippi River that
No synonyms found.
No antonyms found.
saint eustatius => செயின்ட் யூஸ்டேடியஸ், saint emilion => செயிண்ட் எமிலியன், saint elmo's light => செயின்ட் எல்மோஸ் வெளிச்சம், saint elmo's fire => புனித एल्मोவின் தீ, saint elizabeth ann bayley seton => செயிண்ட் எலிசபெத் ஏன் பேய்லி சேட்டன்,