Tamil Meaning of saint francis xavier
புனித ஃபிரான்சிஸ் சேவியர்
Other Tamil words related to புனித ஃபிரான்சிஸ் சேவியர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of saint francis xavier
- saint francis river => செயிண்ட் பிரான்சிஸ் நதி
- saint francis of assisi => புனித பிரான்சிஸ் ஆஃப் அஸீசி
- saint francis => செயிண்ட் பிரான்சிஸ்
- saint eustatius => செயின்ட் யூஸ்டேடியஸ்
- saint emilion => செயிண்ட் எமிலியன்
- saint elmo's light => செயின்ட் எல்மோஸ் வெளிச்சம்
- saint elmo's fire => புனித एल्मोவின் தீ
- saint elizabeth ann bayley seton => செயிண்ட் எலிசபெத் ஏன் பேய்லி சேட்டன்
- saint edward the martyr => சாண்ட் எட்வர்ட் த மார்ட்டிர்
- saint edward the confessor => புனித எட்வர்ட் தி கான்ஃபெசர்
- saint george => புனித ஜார்ஜ்
- saint gregory i => செயின்ட் கிரகரி I
- saint ignatius => புனித இஞ்ஞாசியார்
- saint ignatius' itch => புனித இக்னேஷியஸ் அரிப்பு
- saint ignatius of loyola => புனித லொயோலாவின் இக்னேசியஸ்
- saint irenaeus => புனித ஐரேனியஸ்
- saint james => புனித ஜேம்ஸ்
- saint james the apostle => சாண்ட் ஜேம்ஸ் தி அப்போஸ்டில்
- saint jerome => செயின்ட் ஜெரோம்
- saint joan => சேண்ட் ஜோன்
Definitions and Meaning of saint francis xavier in English
saint francis xavier (n)
Spanish missionary and Jesuit who establish missionaries in Japan and Ceylon and the East Indies (1506-1552)
FAQs About the word saint francis xavier
புனித ஃபிரான்சிஸ் சேவியர்
Spanish missionary and Jesuit who establish missionaries in Japan and Ceylon and the East Indies (1506-1552)
No synonyms found.
No antonyms found.
saint francis river => செயிண்ட் பிரான்சிஸ் நதி, saint francis of assisi => புனித பிரான்சிஸ் ஆஃப் அஸீசி, saint francis => செயிண்ட் பிரான்சிஸ், saint eustatius => செயின்ட் யூஸ்டேடியஸ், saint emilion => செயிண்ட் எமிலியன்,