Tamil Meaning of saint elizabeth ann bayley seton
செயிண்ட் எலிசபெத் ஏன் பேய்லி சேட்டன்
Other Tamil words related to செயிண்ட் எலிசபெத் ஏன் பேய்லி சேட்டன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of saint elizabeth ann bayley seton
- saint edward the martyr => சாண்ட் எட்வர்ட் த மார்ட்டிர்
- saint edward the confessor => புனித எட்வர்ட் தி கான்ஃபெசர்
- saint dominic => செயின்ட் டொமினிக்
- saint denis => செயிண்ட் டெனிஸ்
- saint david => செயின்ட் டேவிட்
- saint cyril => செயின்ட் சிரில்
- saint crispin => சின்ட் க்ரிஸ்பின்
- saint cloud => சைண்ட் க்ளவுட்
- saint christopher-nevis => சின்ட் கிறிஸ்டோபர்-நெவிஸ்
- saint christopher => புனித கிறிஸ்டோபர்
- saint elmo's fire => புனித एल्मोவின் தீ
- saint elmo's light => செயின்ட் எல்மோஸ் வெளிச்சம்
- saint emilion => செயிண்ட் எமிலியன்
- saint eustatius => செயின்ட் யூஸ்டேடியஸ்
- saint francis => செயிண்ட் பிரான்சிஸ்
- saint francis of assisi => புனித பிரான்சிஸ் ஆஃப் அஸீசி
- saint francis river => செயிண்ட் பிரான்சிஸ் நதி
- saint francis xavier => புனித ஃபிரான்சிஸ் சேவியர்
- saint george => புனித ஜார்ஜ்
- saint gregory i => செயின்ட் கிரகரி I
Definitions and Meaning of saint elizabeth ann bayley seton in English
saint elizabeth ann bayley seton (n)
United States religious leader who was the first person born in the United States to be canonized (1774-1821)
FAQs About the word saint elizabeth ann bayley seton
செயிண்ட் எலிசபெத் ஏன் பேய்லி சேட்டன்
United States religious leader who was the first person born in the United States to be canonized (1774-1821)
No synonyms found.
No antonyms found.
saint edward the martyr => சாண்ட் எட்வர்ட் த மார்ட்டிர், saint edward the confessor => புனித எட்வர்ட் தி கான்ஃபெசர், saint dominic => செயின்ட் டொமினிக், saint denis => செயிண்ட் டெனிஸ், saint david => செயின்ட் டேவிட்,