Tamil Meaning of saint gregory i
செயின்ட் கிரகரி I
Other Tamil words related to செயின்ட் கிரகரி I
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of saint gregory i
- saint george => புனித ஜார்ஜ்
- saint francis xavier => புனித ஃபிரான்சிஸ் சேவியர்
- saint francis river => செயிண்ட் பிரான்சிஸ் நதி
- saint francis of assisi => புனித பிரான்சிஸ் ஆஃப் அஸீசி
- saint francis => செயிண்ட் பிரான்சிஸ்
- saint eustatius => செயின்ட் யூஸ்டேடியஸ்
- saint emilion => செயிண்ட் எமிலியன்
- saint elmo's light => செயின்ட் எல்மோஸ் வெளிச்சம்
- saint elmo's fire => புனித एल्मोவின் தீ
- saint elizabeth ann bayley seton => செயிண்ட் எலிசபெத் ஏன் பேய்லி சேட்டன்
- saint ignatius => புனித இஞ்ஞாசியார்
- saint ignatius' itch => புனித இக்னேஷியஸ் அரிப்பு
- saint ignatius of loyola => புனித லொயோலாவின் இக்னேசியஸ்
- saint irenaeus => புனித ஐரேனியஸ்
- saint james => புனித ஜேம்ஸ்
- saint james the apostle => சாண்ட் ஜேம்ஸ் தி அப்போஸ்டில்
- saint jerome => செயின்ட் ஜெரோம்
- saint joan => சேண்ட் ஜோன்
- saint john => புனித ஜॉन
- saint john river => செயின்ட் ஜான் ஆறு
Definitions and Meaning of saint gregory i in English
saint gregory i (n)
(Roman Catholic Church) an Italian pope distinguished for his spiritual and temporal leadership; a saint and Doctor of the Church (540?-604)
FAQs About the word saint gregory i
செயின்ட் கிரகரி I
(Roman Catholic Church) an Italian pope distinguished for his spiritual and temporal leadership; a saint and Doctor of the Church (540?-604)
No synonyms found.
No antonyms found.
saint george => புனித ஜார்ஜ், saint francis xavier => புனித ஃபிரான்சிஸ் சேவியர், saint francis river => செயிண்ட் பிரான்சிஸ் நதி, saint francis of assisi => புனித பிரான்சிஸ் ஆஃப் அஸீசி, saint francis => செயிண்ட் பிரான்சிஸ்,