Tamil Meaning of saint ignatius' itch
புனித இக்னேஷியஸ் அரிப்பு
Other Tamil words related to புனித இக்னேஷியஸ் அரிப்பு
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of saint ignatius' itch
- saint ignatius => புனித இஞ்ஞாசியார்
- saint gregory i => செயின்ட் கிரகரி I
- saint george => புனித ஜார்ஜ்
- saint francis xavier => புனித ஃபிரான்சிஸ் சேவியர்
- saint francis river => செயிண்ட் பிரான்சிஸ் நதி
- saint francis of assisi => புனித பிரான்சிஸ் ஆஃப் அஸீசி
- saint francis => செயிண்ட் பிரான்சிஸ்
- saint eustatius => செயின்ட் யூஸ்டேடியஸ்
- saint emilion => செயிண்ட் எமிலியன்
- saint elmo's light => செயின்ட் எல்மோஸ் வெளிச்சம்
- saint ignatius of loyola => புனித லொயோலாவின் இக்னேசியஸ்
- saint irenaeus => புனித ஐரேனியஸ்
- saint james => புனித ஜேம்ஸ்
- saint james the apostle => சாண்ட் ஜேம்ஸ் தி அப்போஸ்டில்
- saint jerome => செயின்ட் ஜெரோம்
- saint joan => சேண்ட் ஜோன்
- saint john => புனித ஜॉन
- saint john river => செயின்ட் ஜான் ஆறு
- saint john the apostle => புனித ஜான் தி அப்போஸ்டில்
- saint johns => செயின்ட் ஜான்ஸ்
Definitions and Meaning of saint ignatius' itch in English
saint ignatius' itch (n)
a disease caused by deficiency of niacin or tryptophan (or by a defect in the metabolic conversion of tryptophan to niacin); characterized by gastrointestinal disturbances and erythema and nervous or mental disorders; may be caused by malnutrition or alcoholism or other nutritional impairments
FAQs About the word saint ignatius' itch
புனித இக்னேஷியஸ் அரிப்பு
a disease caused by deficiency of niacin or tryptophan (or by a defect in the metabolic conversion of tryptophan to niacin); characterized by gastrointestinal d
No synonyms found.
No antonyms found.
saint ignatius => புனித இஞ்ஞாசியார், saint gregory i => செயின்ட் கிரகரி I, saint george => புனித ஜார்ஜ், saint francis xavier => புனித ஃபிரான்சிஸ் சேவியர், saint francis river => செயிண்ட் பிரான்சிஸ் நதி,