Tamil Meaning of saint dominic
செயின்ட் டொமினிக்
Other Tamil words related to செயின்ட் டொமினிக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of saint dominic
- saint denis => செயிண்ட் டெனிஸ்
- saint david => செயின்ட் டேவிட்
- saint cyril => செயின்ட் சிரில்
- saint crispin => சின்ட் க்ரிஸ்பின்
- saint cloud => சைண்ட் க்ளவுட்
- saint christopher-nevis => சின்ட் கிறிஸ்டோபர்-நெவிஸ்
- saint christopher => புனித கிறிஸ்டோபர்
- saint bruno => புனித புருனோ
- saint brigid => செயின்ட் பிரிஜிட்
- saint bridget => புனித பிரிஜித்
- saint edward the confessor => புனித எட்வர்ட் தி கான்ஃபெசர்
- saint edward the martyr => சாண்ட் எட்வர்ட் த மார்ட்டிர்
- saint elizabeth ann bayley seton => செயிண்ட் எலிசபெத் ஏன் பேய்லி சேட்டன்
- saint elmo's fire => புனித एल्मोவின் தீ
- saint elmo's light => செயின்ட் எல்மோஸ் வெளிச்சம்
- saint emilion => செயிண்ட் எமிலியன்
- saint eustatius => செயின்ட் யூஸ்டேடியஸ்
- saint francis => செயிண்ட் பிரான்சிஸ்
- saint francis of assisi => புனித பிரான்சிஸ் ஆஃப் அஸீசி
- saint francis river => செயிண்ட் பிரான்சிஸ் நதி
Definitions and Meaning of saint dominic in English
saint dominic (n)
(Roman Catholic Church) Spanish priest who founded an order whose members became known as Dominicans or Black Friars (circa 1170-1221)
FAQs About the word saint dominic
செயின்ட் டொமினிக்
(Roman Catholic Church) Spanish priest who founded an order whose members became known as Dominicans or Black Friars (circa 1170-1221)
No synonyms found.
No antonyms found.
saint denis => செயிண்ட் டெனிஸ், saint david => செயின்ட் டேவிட், saint cyril => செயின்ட் சிரில், saint crispin => சின்ட் க்ரிஸ்பின், saint cloud => சைண்ட் க்ளவுட்,