Tamil Meaning of saint christopher-nevis
சின்ட் கிறிஸ்டோபர்-நெவிஸ்
Other Tamil words related to சின்ட் கிறிஸ்டோபர்-நெவிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of saint christopher-nevis
- saint christopher => புனித கிறிஸ்டோபர்
- saint bruno => புனித புருனோ
- saint brigid => செயின்ட் பிரிஜிட்
- saint bridget => புனித பிரிஜித்
- saint bride => செயின்ட் பிரைட்
- saint boniface => செயிண்ட் போனிபேஸ்
- saint bernard => செயின்ட் பெர்னார்ட்
- saint benedict => சைன்ட் பெனடிக்ட்
- saint bede => செயின்ட் பெடே
- saint beda => சைன்ட் பெடா.
- saint cloud => சைண்ட் க்ளவுட்
- saint crispin => சின்ட் க்ரிஸ்பின்
- saint cyril => செயின்ட் சிரில்
- saint david => செயின்ட் டேவிட்
- saint denis => செயிண்ட் டெனிஸ்
- saint dominic => செயின்ட் டொமினிக்
- saint edward the confessor => புனித எட்வர்ட் தி கான்ஃபெசர்
- saint edward the martyr => சாண்ட் எட்வர்ட் த மார்ட்டிர்
- saint elizabeth ann bayley seton => செயிண்ட் எலிசபெத் ஏன் பேய்லி சேட்டன்
- saint elmo's fire => புனித एल्मोவின் தீ
Definitions and Meaning of saint christopher-nevis in English
saint christopher-nevis (n)
a country on several of the Leeward Islands; located to the east southeast of Puerto Rico; achieved independence from the United Kingdom in 1983
FAQs About the word saint christopher-nevis
சின்ட் கிறிஸ்டோபர்-நெவிஸ்
a country on several of the Leeward Islands; located to the east southeast of Puerto Rico; achieved independence from the United Kingdom in 1983
No synonyms found.
No antonyms found.
saint christopher => புனித கிறிஸ்டோபர், saint bruno => புனித புருனோ, saint brigid => செயின்ட் பிரிஜிட், saint bridget => புனித பிரிஜித், saint bride => செயின்ட் பிரைட்,