Tamil Meaning of richard the lionheart
ரிச்சர்ட் தி லயன்ஹார்ட்
Other Tamil words related to ரிச்சர்ட் தி லயன்ஹார்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of richard the lionheart
- richard strauss => ரிச்சர்ட் ஸ்ட்ராஸ்
- richard starkey => ரிச்சர்ட் ஸ்டார்க்
- richard smalley => ரிச்சர்ட் ஸ்மாலி
- richard roe => ரிச்சர்ட் ரோ
- richard rodgers => ரிச்சார்டு ரோஜர்ஸ்
- richard phillips feynman => ரிச்சர்ட் ஃபிலிப்ஸ் ஃபீன்மேன்
- richard nixon => ரிச்சர்ட் நிக்ஸன்
- richard neville => ரிச்சர்ட் நெவில்
- richard morris hunt => ரிச்சர்ட் மோரிஸ் ஹன்ட்
- richard milhous nixon => ரிச்சர்ட் மில்ஹாஸ் நிக்சன்
- richard the lion-hearted => ரிச்சர்ட் லயன்ஹார்ட்
- richard trevithick => ரிச்சர்ட் ட்ரெவிதிக்
- richard upjohn => ரிச்சர்ட் அப்ஜான்
- richard von krafft-ebing => ரிச்சர்ட் வான் கிராஃப்ட்-ஈபிங்
- richard wagner => ரிச்சர்ட் வாக்னர்
- richard wright => ரிச்சர்ட் ரைட்
- richards => ரிச்சர்ட்ஸ்
- richardson => ரிச்சர்ட்சன்
- richardson ground squirrel => ரிச்சர்ட்சன் கிரவுண்ட் ஸ்க்விரல்
- richardson vole => ரிச்சர்ட்சன் வோல்
Definitions and Meaning of richard the lionheart in English
richard the lionheart (n)
son of Henry II and King of England from 1189 to 1199; a leader of the Third Crusade; on his way home from the crusade he was captured and held prisoner in the Holy Roman Empire until England ransomed him in 1194 (1157-1199)
FAQs About the word richard the lionheart
ரிச்சர்ட் தி லயன்ஹார்ட்
son of Henry II and King of England from 1189 to 1199; a leader of the Third Crusade; on his way home from the crusade he was captured and held prisoner in the
No synonyms found.
No antonyms found.
richard strauss => ரிச்சர்ட் ஸ்ட்ராஸ், richard starkey => ரிச்சர்ட் ஸ்டார்க், richard smalley => ரிச்சர்ட் ஸ்மாலி, richard roe => ரிச்சர்ட் ரோ, richard rodgers => ரிச்சார்டு ரோஜர்ஸ்,