Tamil Meaning of richards
ரிச்சர்ட்ஸ்
Other Tamil words related to ரிச்சர்ட்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of richards
- richard wright => ரிச்சர்ட் ரைட்
- richard wagner => ரிச்சர்ட் வாக்னர்
- richard von krafft-ebing => ரிச்சர்ட் வான் கிராஃப்ட்-ஈபிங்
- richard upjohn => ரிச்சர்ட் அப்ஜான்
- richard trevithick => ரிச்சர்ட் ட்ரெவிதிக்
- richard the lion-hearted => ரிச்சர்ட் லயன்ஹார்ட்
- richard the lionheart => ரிச்சர்ட் தி லயன்ஹார்ட்
- richard strauss => ரிச்சர்ட் ஸ்ட்ராஸ்
- richard starkey => ரிச்சர்ட் ஸ்டார்க்
- richard smalley => ரிச்சர்ட் ஸ்மாலி
- richardson => ரிச்சர்ட்சன்
- richardson ground squirrel => ரிச்சர்ட்சன் கிரவுண்ட் ஸ்க்விரல்
- richardson vole => ரிச்சர்ட்சன் வோல்
- richardson's geranium => ரிச்சர்ட்சனின் ஜெரேனியம்
- richea => ரிச்சியா
- richea dracophylla => ரிச்சியா டிராகோபிலா
- richea pandanifolia => ரிச்சியா பாண்டானிபோலியா
- richelieu => ரிச்செலியு
- riches => செல்வம்
- richesse => செல்வம்
Definitions and Meaning of richards in English
richards (n)
English literary critic who collaborated with C. K. Ogden and contributed to the development of Basic English (1893-1979)
FAQs About the word richards
ரிச்சர்ட்ஸ்
English literary critic who collaborated with C. K. Ogden and contributed to the development of Basic English (1893-1979)
No synonyms found.
No antonyms found.
richard wright => ரிச்சர்ட் ரைட், richard wagner => ரிச்சர்ட் வாக்னர், richard von krafft-ebing => ரிச்சர்ட் வான் கிராஃப்ட்-ஈபிங், richard upjohn => ரிச்சர்ட் அப்ஜான், richard trevithick => ரிச்சர்ட் ட்ரெவிதிக்,