Tamil Meaning of richard smalley
ரிச்சர்ட் ஸ்மாலி
Other Tamil words related to ரிச்சர்ட் ஸ்மாலி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of richard smalley
- richard roe => ரிச்சர்ட் ரோ
- richard rodgers => ரிச்சார்டு ரோஜர்ஸ்
- richard phillips feynman => ரிச்சர்ட் ஃபிலிப்ஸ் ஃபீன்மேன்
- richard nixon => ரிச்சர்ட் நிக்ஸன்
- richard neville => ரிச்சர்ட் நெவில்
- richard morris hunt => ரிச்சர்ட் மோரிஸ் ஹன்ட்
- richard milhous nixon => ரிச்சர்ட் மில்ஹாஸ் நிக்சன்
- richard m. nixon => ரிச்சர்ட் எம். நிக்ஸன்
- richard lovelace => ரிச்சர்ட் லவ்லேஸ்
- richard leakey => ரிச்சார்ட் லீக்கி
- richard starkey => ரிச்சர்ட் ஸ்டார்க்
- richard strauss => ரிச்சர்ட் ஸ்ட்ராஸ்
- richard the lionheart => ரிச்சர்ட் தி லயன்ஹார்ட்
- richard the lion-hearted => ரிச்சர்ட் லயன்ஹார்ட்
- richard trevithick => ரிச்சர்ட் ட்ரெவிதிக்
- richard upjohn => ரிச்சர்ட் அப்ஜான்
- richard von krafft-ebing => ரிச்சர்ட் வான் கிராஃப்ட்-ஈபிங்
- richard wagner => ரிச்சர்ட் வாக்னர்
- richard wright => ரிச்சர்ட் ரைட்
- richards => ரிச்சர்ட்ஸ்
Definitions and Meaning of richard smalley in English
richard smalley (n)
American chemist who with Robert Curl and Harold Kroto discovered fullerenes and opened a new branch of chemistry (born in 1943)
FAQs About the word richard smalley
ரிச்சர்ட் ஸ்மாலி
American chemist who with Robert Curl and Harold Kroto discovered fullerenes and opened a new branch of chemistry (born in 1943)
No synonyms found.
No antonyms found.
richard roe => ரிச்சர்ட் ரோ, richard rodgers => ரிச்சார்டு ரோஜர்ஸ், richard phillips feynman => ரிச்சர்ட் ஃபிலிப்ஸ் ஃபீன்மேன், richard nixon => ரிச்சர்ட் நிக்ஸன், richard neville => ரிச்சர்ட் நெவில்,