Tamil Meaning of richard neville
ரிச்சர்ட் நெவில்
Other Tamil words related to ரிச்சர்ட் நெவில்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of richard neville
- richard morris hunt => ரிச்சர்ட் மோரிஸ் ஹன்ட்
- richard milhous nixon => ரிச்சர்ட் மில்ஹாஸ் நிக்சன்
- richard m. nixon => ரிச்சர்ட் எம். நிக்ஸன்
- richard lovelace => ரிச்சர்ட் லவ்லேஸ்
- richard leakey => ரிச்சார்ட் லீக்கி
- richard kuhn => ரிச்சர்ட் குஹன்
- richard jordan gatling => ரிச்சர்ட் ஜோர்டான் கேடலிங்
- richard john roberts => ரிச்சர்ட் ஜான் ராபர்ட்ஸ்
- richard j. roberts => ரிச்சார்ட் ஜே. ராபர்ட்ஸ்
- richard iii => ரிச்சர்ட் III
- richard nixon => ரிச்சர்ட் நிக்ஸன்
- richard phillips feynman => ரிச்சர்ட் ஃபிலிப்ஸ் ஃபீன்மேன்
- richard rodgers => ரிச்சார்டு ரோஜர்ஸ்
- richard roe => ரிச்சர்ட் ரோ
- richard smalley => ரிச்சர்ட் ஸ்மாலி
- richard starkey => ரிச்சர்ட் ஸ்டார்க்
- richard strauss => ரிச்சர்ட் ஸ்ட்ராஸ்
- richard the lionheart => ரிச்சர்ட் தி லயன்ஹார்ட்
- richard the lion-hearted => ரிச்சர்ட் லயன்ஹார்ட்
- richard trevithick => ரிச்சர்ட் ட்ரெவிதிக்
Definitions and Meaning of richard neville in English
richard neville (n)
English statesman; during the War of the Roses he fought first for the house of York and secured the throne for Edward IV and then changed sides to fight for the house of Lancaster and secured the throne for Henry VI (1428-1471)
FAQs About the word richard neville
ரிச்சர்ட் நெவில்
English statesman; during the War of the Roses he fought first for the house of York and secured the throne for Edward IV and then changed sides to fight for th
No synonyms found.
No antonyms found.
richard morris hunt => ரிச்சர்ட் மோரிஸ் ஹன்ட், richard milhous nixon => ரிச்சர்ட் மில்ஹாஸ் நிக்சன், richard m. nixon => ரிச்சர்ட் எம். நிக்ஸன், richard lovelace => ரிச்சர்ட் லவ்லேஸ், richard leakey => ரிச்சார்ட் லீக்கி,