Tamil Meaning of richard nixon
ரிச்சர்ட் நிக்ஸன்
Other Tamil words related to ரிச்சர்ட் நிக்ஸன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of richard nixon
- richard neville => ரிச்சர்ட் நெவில்
- richard morris hunt => ரிச்சர்ட் மோரிஸ் ஹன்ட்
- richard milhous nixon => ரிச்சர்ட் மில்ஹாஸ் நிக்சன்
- richard m. nixon => ரிச்சர்ட் எம். நிக்ஸன்
- richard lovelace => ரிச்சர்ட் லவ்லேஸ்
- richard leakey => ரிச்சார்ட் லீக்கி
- richard kuhn => ரிச்சர்ட் குஹன்
- richard jordan gatling => ரிச்சர்ட் ஜோர்டான் கேடலிங்
- richard john roberts => ரிச்சர்ட் ஜான் ராபர்ட்ஸ்
- richard j. roberts => ரிச்சார்ட் ஜே. ராபர்ட்ஸ்
- richard phillips feynman => ரிச்சர்ட் ஃபிலிப்ஸ் ஃபீன்மேன்
- richard rodgers => ரிச்சார்டு ரோஜர்ஸ்
- richard roe => ரிச்சர்ட் ரோ
- richard smalley => ரிச்சர்ட் ஸ்மாலி
- richard starkey => ரிச்சர்ட் ஸ்டார்க்
- richard strauss => ரிச்சர்ட் ஸ்ட்ராஸ்
- richard the lionheart => ரிச்சர்ட் தி லயன்ஹார்ட்
- richard the lion-hearted => ரிச்சர்ட் லயன்ஹார்ட்
- richard trevithick => ரிச்சர்ட் ட்ரெவிதிக்
- richard upjohn => ரிச்சர்ட் அப்ஜான்
Definitions and Meaning of richard nixon in English
richard nixon (n)
vice president under Eisenhower and 37th President of the United States; resigned after the Watergate scandal in 1974 (1913-1994)
FAQs About the word richard nixon
ரிச்சர்ட் நிக்ஸன்
vice president under Eisenhower and 37th President of the United States; resigned after the Watergate scandal in 1974 (1913-1994)
No synonyms found.
No antonyms found.
richard neville => ரிச்சர்ட் நெவில், richard morris hunt => ரிச்சர்ட் மோரிஸ் ஹன்ட், richard milhous nixon => ரிச்சர்ட் மில்ஹாஸ் நிக்சன், richard m. nixon => ரிச்சர்ட் எம். நிக்ஸன், richard lovelace => ரிச்சர்ட் லவ்லேஸ்,