Tamil Meaning of richard kuhn
ரிச்சர்ட் குஹன்
Other Tamil words related to ரிச்சர்ட் குஹன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of richard kuhn
- richard jordan gatling => ரிச்சர்ட் ஜோர்டான் கேடலிங்
- richard john roberts => ரிச்சர்ட் ஜான் ராபர்ட்ஸ்
- richard j. roberts => ரிச்சார்ட் ஜே. ராபர்ட்ஸ்
- richard iii => ரிச்சர்ட் III
- richard ii => ரிச்சார்ட் II
- richard i => ரிச்சர்ட் I
- richard horatio edgar wallace => ரிச்சர்டு ஹொரேஷியோ எட்ஜர் வாலேஸ்
- richard hooker => ரிச்சர்ட் ஹூக்கர்
- richard henry tawney => ரிச்சர்ட் ஹென்றி டானி
- richard henry lee => ரிச்சர்ட் ஹென்றி லீ
- richard leakey => ரிச்சார்ட் லீக்கி
- richard lovelace => ரிச்சர்ட் லவ்லேஸ்
- richard m. nixon => ரிச்சர்ட் எம். நிக்ஸன்
- richard milhous nixon => ரிச்சர்ட் மில்ஹாஸ் நிக்சன்
- richard morris hunt => ரிச்சர்ட் மோரிஸ் ஹன்ட்
- richard neville => ரிச்சர்ட் நெவில்
- richard nixon => ரிச்சர்ட் நிக்ஸன்
- richard phillips feynman => ரிச்சர்ட் ஃபிலிப்ஸ் ஃபீன்மேன்
- richard rodgers => ரிச்சார்டு ரோஜர்ஸ்
- richard roe => ரிச்சர்ட் ரோ
Definitions and Meaning of richard kuhn in English
richard kuhn (n)
Austrian chemist who did research on carotenoids and vitamins (1900-1967)
FAQs About the word richard kuhn
ரிச்சர்ட் குஹன்
Austrian chemist who did research on carotenoids and vitamins (1900-1967)
No synonyms found.
No antonyms found.
richard jordan gatling => ரிச்சர்ட் ஜோர்டான் கேடலிங், richard john roberts => ரிச்சர்ட் ஜான் ராபர்ட்ஸ், richard j. roberts => ரிச்சார்ட் ஜே. ராபர்ட்ஸ், richard iii => ரிச்சர்ட் III, richard ii => ரிச்சார்ட் II,