Tamil Meaning of richard i
ரிச்சர்ட் I
Other Tamil words related to ரிச்சர்ட் I
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of richard i
- richard horatio edgar wallace => ரிச்சர்டு ஹொரேஷியோ எட்ஜர் வாலேஸ்
- richard hooker => ரிச்சர்ட் ஹூக்கர்
- richard henry tawney => ரிச்சர்ட் ஹென்றி டானி
- richard henry lee => ரிச்சர்ட் ஹென்றி லீ
- richard haldane => ரிச்சர்ட் ஹால்டேன்
- richard feynman => ரிச்சர்ட் ஃபைன்மேன்
- richard evelyn byrd => ரிச்சர்ட் ஈவிலின் பைர்டு
- richard erskine leakey => ரிச்சர்ட் எர்ஸ்கின் லீக்கி
- richard errett smalley => ரிச்சர்ட் எரெட் ஸ்மாலி
- richard e. smalley => ரிச்சர்ட் இ. ஸ்மால்லி
- richard ii => ரிச்சார்ட் II
- richard iii => ரிச்சர்ட் III
- richard j. roberts => ரிச்சார்ட் ஜே. ராபர்ட்ஸ்
- richard john roberts => ரிச்சர்ட் ஜான் ராபர்ட்ஸ்
- richard jordan gatling => ரிச்சர்ட் ஜோர்டான் கேடலிங்
- richard kuhn => ரிச்சர்ட் குஹன்
- richard leakey => ரிச்சார்ட் லீக்கி
- richard lovelace => ரிச்சர்ட் லவ்லேஸ்
- richard m. nixon => ரிச்சர்ட் எம். நிக்ஸன்
- richard milhous nixon => ரிச்சர்ட் மில்ஹாஸ் நிக்சன்
Definitions and Meaning of richard i in English
richard i (n)
son of Henry II and King of England from 1189 to 1199; a leader of the Third Crusade; on his way home from the crusade he was captured and held prisoner in the Holy Roman Empire until England ransomed him in 1194 (1157-1199)
FAQs About the word richard i
ரிச்சர்ட் I
son of Henry II and King of England from 1189 to 1199; a leader of the Third Crusade; on his way home from the crusade he was captured and held prisoner in the
No synonyms found.
No antonyms found.
richard horatio edgar wallace => ரிச்சர்டு ஹொரேஷியோ எட்ஜர் வாலேஸ், richard hooker => ரிச்சர்ட் ஹூக்கர், richard henry tawney => ரிச்சர்ட் ஹென்றி டானி, richard henry lee => ரிச்சர்ட் ஹென்றி லீ, richard haldane => ரிச்சர்ட் ஹால்டேன்,