Tamil Meaning of richard erskine leakey
ரிச்சர்ட் எர்ஸ்கின் லீக்கி
Other Tamil words related to ரிச்சர்ட் எர்ஸ்கின் லீக்கி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of richard erskine leakey
- richard errett smalley => ரிச்சர்ட் எரெட் ஸ்மாலி
- richard e. smalley => ரிச்சர்ட் இ. ஸ்மால்லி
- richard e. byrd => ரிச்சர்ட் ஈ. பைர்ட்
- richard d'oyly carte => ரிச்சர்ட் டி'ஒயிலி கார்டே
- richard d. fosbury => ரிச்சர்ட் டி. ஃபோஸ்பரி
- richard coeur de lion => ரிச்சர்ட் லைன்ஹார்ட்
- richard burton => ரிச்சர்ட் பேர்ட்டன்
- richard burdon haldane => ரிச்சர்ட் பர்டன் ஹால்டென்
- richard burbage => ரிச்சர்டு பர்பெஜ்
- richard buckminster fuller => ரிச்சர்ட் பக்மின்ஸ்டர் ஃபல்லர்
- richard evelyn byrd => ரிச்சர்ட் ஈவிலின் பைர்டு
- richard feynman => ரிச்சர்ட் ஃபைன்மேன்
- richard haldane => ரிச்சர்ட் ஹால்டேன்
- richard henry lee => ரிச்சர்ட் ஹென்றி லீ
- richard henry tawney => ரிச்சர்ட் ஹென்றி டானி
- richard hooker => ரிச்சர்ட் ஹூக்கர்
- richard horatio edgar wallace => ரிச்சர்டு ஹொரேஷியோ எட்ஜர் வாலேஸ்
- richard i => ரிச்சர்ட் I
- richard ii => ரிச்சார்ட் II
- richard iii => ரிச்சர்ட் III
Definitions and Meaning of richard erskine leakey in English
richard erskine leakey (n)
English paleontologist (son of Louis Leakey and Mary Leakey) who continued the work of his parents; he was appointed director of a wildlife preserve in Kenya but resigned under political pressure (born in 1944)
FAQs About the word richard erskine leakey
ரிச்சர்ட் எர்ஸ்கின் லீக்கி
English paleontologist (son of Louis Leakey and Mary Leakey) who continued the work of his parents; he was appointed director of a wildlife preserve in Kenya bu
No synonyms found.
No antonyms found.
richard errett smalley => ரிச்சர்ட் எரெட் ஸ்மாலி, richard e. smalley => ரிச்சர்ட் இ. ஸ்மால்லி, richard e. byrd => ரிச்சர்ட் ஈ. பைர்ட், richard d'oyly carte => ரிச்சர்ட் டி'ஒயிலி கார்டே, richard d. fosbury => ரிச்சர்ட் டி. ஃபோஸ்பரி,