Tamil Meaning of richard evelyn byrd
ரிச்சர்ட் ஈவிலின் பைர்டு
Other Tamil words related to ரிச்சர்ட் ஈவிலின் பைர்டு
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of richard evelyn byrd
- richard erskine leakey => ரிச்சர்ட் எர்ஸ்கின் லீக்கி
- richard errett smalley => ரிச்சர்ட் எரெட் ஸ்மாலி
- richard e. smalley => ரிச்சர்ட் இ. ஸ்மால்லி
- richard e. byrd => ரிச்சர்ட் ஈ. பைர்ட்
- richard d'oyly carte => ரிச்சர்ட் டி'ஒயிலி கார்டே
- richard d. fosbury => ரிச்சர்ட் டி. ஃபோஸ்பரி
- richard coeur de lion => ரிச்சர்ட் லைன்ஹார்ட்
- richard burton => ரிச்சர்ட் பேர்ட்டன்
- richard burdon haldane => ரிச்சர்ட் பர்டன் ஹால்டென்
- richard burbage => ரிச்சர்டு பர்பெஜ்
- richard feynman => ரிச்சர்ட் ஃபைன்மேன்
- richard haldane => ரிச்சர்ட் ஹால்டேன்
- richard henry lee => ரிச்சர்ட் ஹென்றி லீ
- richard henry tawney => ரிச்சர்ட் ஹென்றி டானி
- richard hooker => ரிச்சர்ட் ஹூக்கர்
- richard horatio edgar wallace => ரிச்சர்டு ஹொரேஷியோ எட்ஜர் வாலேஸ்
- richard i => ரிச்சர்ட் I
- richard ii => ரிச்சார்ட் II
- richard iii => ரிச்சர்ட் III
- richard j. roberts => ரிச்சார்ட் ஜே. ராபர்ட்ஸ்
Definitions and Meaning of richard evelyn byrd in English
richard evelyn byrd (n)
explorer and United States naval officer; led expeditions to explore Antarctica (1888-1957)
FAQs About the word richard evelyn byrd
ரிச்சர்ட் ஈவிலின் பைர்டு
explorer and United States naval officer; led expeditions to explore Antarctica (1888-1957)
No synonyms found.
No antonyms found.
richard erskine leakey => ரிச்சர்ட் எர்ஸ்கின் லீக்கி, richard errett smalley => ரிச்சர்ட் எரெட் ஸ்மாலி, richard e. smalley => ரிச்சர்ட் இ. ஸ்மால்லி, richard e. byrd => ரிச்சர்ட் ஈ. பைர்ட், richard d'oyly carte => ரிச்சர்ட் டி'ஒயிலி கார்டே,