Tamil Meaning of richard coeur de lion
ரிச்சர்ட் லைன்ஹார்ட்
Other Tamil words related to ரிச்சர்ட் லைன்ஹார்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of richard coeur de lion
- richard burton => ரிச்சர்ட் பேர்ட்டன்
- richard burdon haldane => ரிச்சர்ட் பர்டன் ஹால்டென்
- richard burbage => ரிச்சர்டு பர்பெஜ்
- richard buckminster fuller => ரிச்சர்ட் பக்மின்ஸ்டர் ஃபல்லர்
- richard brinsley sheridan => ரிச்சர்ட் பிரின்ஸ்லி ஷெரிடன்
- richard august carl emil erlenmeyer => ரிச்சர்ட் ஆகஸ்ட் கார்ல் எமில் எர்லன்மெயர்
- richard adolph zsigmondy => ரிச்சர்ட் அடோல்ஃப் ஜிగ్மாண்டி
- rich person => செல்வந்தன்
- rich people => பணக்காரர்கள்
- rich man => செல்வந்தர்
- richard d. fosbury => ரிச்சர்ட் டி. ஃபோஸ்பரி
- richard d'oyly carte => ரிச்சர்ட் டி'ஒயிலி கார்டே
- richard e. byrd => ரிச்சர்ட் ஈ. பைர்ட்
- richard e. smalley => ரிச்சர்ட் இ. ஸ்மால்லி
- richard errett smalley => ரிச்சர்ட் எரெட் ஸ்மாலி
- richard erskine leakey => ரிச்சர்ட் எர்ஸ்கின் லீக்கி
- richard evelyn byrd => ரிச்சர்ட் ஈவிலின் பைர்டு
- richard feynman => ரிச்சர்ட் ஃபைன்மேன்
- richard haldane => ரிச்சர்ட் ஹால்டேன்
- richard henry lee => ரிச்சர்ட் ஹென்றி லீ
Definitions and Meaning of richard coeur de lion in English
richard coeur de lion (n)
son of Henry II and King of England from 1189 to 1199; a leader of the Third Crusade; on his way home from the crusade he was captured and held prisoner in the Holy Roman Empire until England ransomed him in 1194 (1157-1199)
FAQs About the word richard coeur de lion
ரிச்சர்ட் லைன்ஹார்ட்
son of Henry II and King of England from 1189 to 1199; a leader of the Third Crusade; on his way home from the crusade he was captured and held prisoner in the
No synonyms found.
No antonyms found.
richard burton => ரிச்சர்ட் பேர்ட்டன், richard burdon haldane => ரிச்சர்ட் பர்டன் ஹால்டென், richard burbage => ரிச்சர்டு பர்பெஜ், richard buckminster fuller => ரிச்சர்ட் பக்மின்ஸ்டர் ஃபல்லர், richard brinsley sheridan => ரிச்சர்ட் பிரின்ஸ்லி ஷெரிடன்,