Tamil Meaning of richard adolph zsigmondy
ரிச்சர்ட் அடோல்ஃப் ஜிగ్மாண்டி
Other Tamil words related to ரிச்சர்ட் அடோல்ஃப் ஜிగ్மாண்டி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of richard adolph zsigmondy
- richard august carl emil erlenmeyer => ரிச்சர்ட் ஆகஸ்ட் கார்ல் எமில் எர்லன்மெயர்
- richard brinsley sheridan => ரிச்சர்ட் பிரின்ஸ்லி ஷெரிடன்
- richard buckminster fuller => ரிச்சர்ட் பக்மின்ஸ்டர் ஃபல்லர்
- richard burbage => ரிச்சர்டு பர்பெஜ்
- richard burdon haldane => ரிச்சர்ட் பர்டன் ஹால்டென்
- richard burton => ரிச்சர்ட் பேர்ட்டன்
- richard coeur de lion => ரிச்சர்ட் லைன்ஹார்ட்
- richard d. fosbury => ரிச்சர்ட் டி. ஃபோஸ்பரி
- richard d'oyly carte => ரிச்சர்ட் டி'ஒயிலி கார்டே
- richard e. byrd => ரிச்சர்ட் ஈ. பைர்ட்
Definitions and Meaning of richard adolph zsigmondy in English
richard adolph zsigmondy (n)
German chemist (born in Austria) honored for his research on colloidal solutions (1865-1929)
FAQs About the word richard adolph zsigmondy
ரிச்சர்ட் அடோல்ஃப் ஜிగ్மாண்டி
German chemist (born in Austria) honored for his research on colloidal solutions (1865-1929)
No synonyms found.
No antonyms found.
rich person => செல்வந்தன், rich people => பணக்காரர்கள், rich man => செல்வந்தர், rich => பணக்காரர், rice-shell => அரிசி குருணை,