Tamil Meaning of richard buckminster fuller
ரிச்சர்ட் பக்மின்ஸ்டர் ஃபல்லர்
Other Tamil words related to ரிச்சர்ட் பக்மின்ஸ்டர் ஃபல்லர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of richard buckminster fuller
- richard brinsley sheridan => ரிச்சர்ட் பிரின்ஸ்லி ஷெரிடன்
- richard august carl emil erlenmeyer => ரிச்சர்ட் ஆகஸ்ட் கார்ல் எமில் எர்லன்மெயர்
- richard adolph zsigmondy => ரிச்சர்ட் அடோல்ஃப் ஜிగ్மாண்டி
- rich person => செல்வந்தன்
- rich people => பணக்காரர்கள்
- rich man => செல்வந்தர்
- rich => பணக்காரர்
- rice-shell => அரிசி குருணை
- ricer => ரைசர்
- ricegrass => நெல் புல்
- richard burbage => ரிச்சர்டு பர்பெஜ்
- richard burdon haldane => ரிச்சர்ட் பர்டன் ஹால்டென்
- richard burton => ரிச்சர்ட் பேர்ட்டன்
- richard coeur de lion => ரிச்சர்ட் லைன்ஹார்ட்
- richard d. fosbury => ரிச்சர்ட் டி. ஃபோஸ்பரி
- richard d'oyly carte => ரிச்சர்ட் டி'ஒயிலி கார்டே
- richard e. byrd => ரிச்சர்ட் ஈ. பைர்ட்
- richard e. smalley => ரிச்சர்ட் இ. ஸ்மால்லி
- richard errett smalley => ரிச்சர்ட் எரெட் ஸ்மாலி
- richard erskine leakey => ரிச்சர்ட் எர்ஸ்கின் லீக்கி
Definitions and Meaning of richard buckminster fuller in English
richard buckminster fuller (n)
United States architect who invented the geodesic dome (1895-1983)
FAQs About the word richard buckminster fuller
ரிச்சர்ட் பக்மின்ஸ்டர் ஃபல்லர்
United States architect who invented the geodesic dome (1895-1983)
No synonyms found.
No antonyms found.
richard brinsley sheridan => ரிச்சர்ட் பிரின்ஸ்லி ஷெரிடன், richard august carl emil erlenmeyer => ரிச்சர்ட் ஆகஸ்ட் கார்ல் எமில் எர்லன்மெயர், richard adolph zsigmondy => ரிச்சர்ட் அடோல்ஃப் ஜிగ్மாண்டி, rich person => செல்வந்தன், rich people => பணக்காரர்கள்,