Tamil Meaning of rich man
செல்வந்தர்
Other Tamil words related to செல்வந்தர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of rich man
- rich people => பணக்காரர்கள்
- rich person => செல்வந்தன்
- richard adolph zsigmondy => ரிச்சர்ட் அடோல்ஃப் ஜிగ్மாண்டி
- richard august carl emil erlenmeyer => ரிச்சர்ட் ஆகஸ்ட் கார்ல் எமில் எர்லன்மெயர்
- richard brinsley sheridan => ரிச்சர்ட் பிரின்ஸ்லி ஷெரிடன்
- richard buckminster fuller => ரிச்சர்ட் பக்மின்ஸ்டர் ஃபல்லர்
- richard burbage => ரிச்சர்டு பர்பெஜ்
- richard burdon haldane => ரிச்சர்ட் பர்டன் ஹால்டென்
- richard burton => ரிச்சர்ட் பேர்ட்டன்
- richard coeur de lion => ரிச்சர்ட் லைன்ஹார்ட்
Definitions and Meaning of rich man in English
rich man (n)
a man who is wealthy
FAQs About the word rich man
செல்வந்தர்
a man who is wealthy
No synonyms found.
No antonyms found.
rich => பணக்காரர், rice-shell => அரிசி குருணை, ricer => ரைசர், ricegrass => நெல் புல், rice-grain fritillary => அரிசி-தானிய பிரிடிலரி,