Tamil Meaning of richard von krafft-ebing
ரிச்சர்ட் வான் கிராஃப்ட்-ஈபிங்
Other Tamil words related to ரிச்சர்ட் வான் கிராஃப்ட்-ஈபிங்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of richard von krafft-ebing
- richard upjohn => ரிச்சர்ட் அப்ஜான்
- richard trevithick => ரிச்சர்ட் ட்ரெவிதிக்
- richard the lion-hearted => ரிச்சர்ட் லயன்ஹார்ட்
- richard the lionheart => ரிச்சர்ட் தி லயன்ஹார்ட்
- richard strauss => ரிச்சர்ட் ஸ்ட்ராஸ்
- richard starkey => ரிச்சர்ட் ஸ்டார்க்
- richard smalley => ரிச்சர்ட் ஸ்மாலி
- richard roe => ரிச்சர்ட் ரோ
- richard rodgers => ரிச்சார்டு ரோஜர்ஸ்
- richard phillips feynman => ரிச்சர்ட் ஃபிலிப்ஸ் ஃபீன்மேன்
- richard wagner => ரிச்சர்ட் வாக்னர்
- richard wright => ரிச்சர்ட் ரைட்
- richards => ரிச்சர்ட்ஸ்
- richardson => ரிச்சர்ட்சன்
- richardson ground squirrel => ரிச்சர்ட்சன் கிரவுண்ட் ஸ்க்விரல்
- richardson vole => ரிச்சர்ட்சன் வோல்
- richardson's geranium => ரிச்சர்ட்சனின் ஜெரேனியம்
- richea => ரிச்சியா
- richea dracophylla => ரிச்சியா டிராகோபிலா
- richea pandanifolia => ரிச்சியா பாண்டானிபோலியா
Definitions and Meaning of richard von krafft-ebing in English
richard von krafft-ebing (n)
German neurologist noted for his studies of sexual deviance (1840-1902)
FAQs About the word richard von krafft-ebing
ரிச்சர்ட் வான் கிராஃப்ட்-ஈபிங்
German neurologist noted for his studies of sexual deviance (1840-1902)
No synonyms found.
No antonyms found.
richard upjohn => ரிச்சர்ட் அப்ஜான், richard trevithick => ரிச்சர்ட் ட்ரெவிதிக், richard the lion-hearted => ரிச்சர்ட் லயன்ஹார்ட், richard the lionheart => ரிச்சர்ட் தி லயன்ஹார்ட், richard strauss => ரிச்சர்ட் ஸ்ட்ராஸ்,