Gujarati Meaning of president harding
રાષ્ટ્રપતિ હાર્ડિંગ
Other Gujarati words related to રાષ્ટ્રપતિ હાર્ડિંગ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of president harding
- president grant => પ્રેસિડેન્ટ ગ્રાન્ટ
- president george w. bush => રાષ્ટ્રપતિ જ્યોર્જ ડબ્લ્યુ બુશ
- president garfield => પ્રેસિડેન્ટ ગાર્ફિલ્ડ
- president franklin roosevelt => પ્રેસિડેન્ટ ફ્રેન્કલિન રુઝવેલ્ટ
- president ford => પ્રેસિડેન્ટ ફોર્ડ
- president fillmore => પ્રેસિડેન્ટ ફિલ્મોર
- president eisenhower => પ્રમુખ આઇઝનહોવર
- president coolidge => પ્રેસિડેન્ટ કૂલીજ
- president clinton => પ્રેસિડેન્ટ ક્લિન્ટન
- president cleveland => રાષ્ટ્રપતિ ક્લિવલેન્ડ
- president harrison => પ્રેસિડેન્ટ હેરિસન
- president hayes => પ્રેસિડેન્ટ હેયસ
- president hoover => પ્રમુખ હૂવર
- president jefferson => પ્રમુખ જેફરસન
- president john adams => રાષ્ટ્રપતિ જોન એડમ્સ
- president john f. kennedy => સદર જ્હોન એફ. કેનેડી
- president john quincy adams => પ્રમુખ જ્હોન ક્વિન્સી એડમ્સ
- president johnson => પ્રમુખ જોહ્નસન
- president kennedy => રાષ્ટ્રપતિ કેનેડી
- president lincoln => પ્રમુખ લિંકન
Definitions and Meaning of president harding in English
president harding (n)
29th President of the United States; two of his appointees were involved in the Teapot Dome scandal (1865-1823)
FAQs About the word president harding
રાષ્ટ્રપતિ હાર્ડિંગ
29th President of the United States; two of his appointees were involved in the Teapot Dome scandal (1865-1823)
No synonyms found.
No antonyms found.
president grant => પ્રેસિડેન્ટ ગ્રાન્ટ, president george w. bush => રાષ્ટ્રપતિ જ્યોર્જ ડબ્લ્યુ બુશ, president garfield => પ્રેસિડેન્ટ ગાર્ફિલ્ડ, president franklin roosevelt => પ્રેસિડેન્ટ ફ્રેન્કલિન રુઝવેલ્ટ, president ford => પ્રેસિડેન્ટ ફોર્ડ,