Gujarati Meaning of president coolidge
પ્રેસિડેન્ટ કૂલીજ
Other Gujarati words related to પ્રેસિડેન્ટ કૂલીજ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of president coolidge
- president clinton => પ્રેસિડેન્ટ ક્લિન્ટન
- president cleveland => રાષ્ટ્રપતિ ક્લિવલેન્ડ
- president carter => પ્રમુખ કાર્ટર
- president bush => પ્રેસિડેંટ બુશ
- president buchanan => પ્રેસિડેન્ટ બ્યુકેનન
- president benjamin harrison => પ્રેસિડેન્ટ બેન્જામિન હેરિસન
- president arthur => પ્રેસિડેન્ટ આર્થર
- president andrew johnson => પ્રેસિડેન્ટ એન્ડ્રુ જ્હોનસન
- president adams => પ્રેસિડેન્ટ એડમ્સ
- president abraham lincoln => પ્રેસિડેન્ટ અબ્રાહમ લિંકન
- president eisenhower => પ્રમુખ આઇઝનહોવર
- president fillmore => પ્રેસિડેન્ટ ફિલ્મોર
- president ford => પ્રેસિડેન્ટ ફોર્ડ
- president franklin roosevelt => પ્રેસિડેન્ટ ફ્રેન્કલિન રુઝવેલ્ટ
- president garfield => પ્રેસિડેન્ટ ગાર્ફિલ્ડ
- president george w. bush => રાષ્ટ્રપતિ જ્યોર્જ ડબ્લ્યુ બુશ
- president grant => પ્રેસિડેન્ટ ગ્રાન્ટ
- president harding => રાષ્ટ્રપતિ હાર્ડિંગ
- president harrison => પ્રેસિડેન્ટ હેરિસન
- president hayes => પ્રેસિડેન્ટ હેયસ
Definitions and Meaning of president coolidge in English
president coolidge (n)
elected vice president and succeeded as 30th President of the United States when Harding died in 1923 (1872-1933)
FAQs About the word president coolidge
પ્રેસિડેન્ટ કૂલીજ
elected vice president and succeeded as 30th President of the United States when Harding died in 1923 (1872-1933)
No synonyms found.
No antonyms found.
president clinton => પ્રેસિડેન્ટ ક્લિન્ટન, president cleveland => રાષ્ટ્રપતિ ક્લિવલેન્ડ, president carter => પ્રમુખ કાર્ટર, president bush => પ્રેસિડેંટ બુશ, president buchanan => પ્રેસિડેન્ટ બ્યુકેનન,