Gujarati Meaning of president cleveland
રાષ્ટ્રપતિ ક્લિવલેન્ડ
Other Gujarati words related to રાષ્ટ્રપતિ ક્લિવલેન્ડ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of president cleveland
- president carter => પ્રમુખ કાર્ટર
- president bush => પ્રેસિડેંટ બુશ
- president buchanan => પ્રેસિડેન્ટ બ્યુકેનન
- president benjamin harrison => પ્રેસિડેન્ટ બેન્જામિન હેરિસન
- president arthur => પ્રેસિડેન્ટ આર્થર
- president andrew johnson => પ્રેસિડેન્ટ એન્ડ્રુ જ્હોનસન
- president adams => પ્રેસિડેન્ટ એડમ્સ
- president abraham lincoln => પ્રેસિડેન્ટ અબ્રાહમ લિંકન
- president => રાષ્ટ્રપતિ
- presidency => રાષ્ટ્રપતિ પદ
- president clinton => પ્રેસિડેન્ટ ક્લિન્ટન
- president coolidge => પ્રેસિડેન્ટ કૂલીજ
- president eisenhower => પ્રમુખ આઇઝનહોવર
- president fillmore => પ્રેસિડેન્ટ ફિલ્મોર
- president ford => પ્રેસિડેન્ટ ફોર્ડ
- president franklin roosevelt => પ્રેસિડેન્ટ ફ્રેન્કલિન રુઝવેલ્ટ
- president garfield => પ્રેસિડેન્ટ ગાર્ફિલ્ડ
- president george w. bush => રાષ્ટ્રપતિ જ્યોર્જ ડબ્લ્યુ બુશ
- president grant => પ્રેસિડેન્ટ ગ્રાન્ટ
- president harding => રાષ્ટ્રપતિ હાર્ડિંગ
Definitions and Meaning of president cleveland in English
president cleveland (n)
22nd and 24th President of the United States (1837-1908)
FAQs About the word president cleveland
રાષ્ટ્રપતિ ક્લિવલેન્ડ
22nd and 24th President of the United States (1837-1908)
No synonyms found.
No antonyms found.
president carter => પ્રમુખ કાર્ટર, president bush => પ્રેસિડેંટ બુશ, president buchanan => પ્રેસિડેન્ટ બ્યુકેનન, president benjamin harrison => પ્રેસિડેન્ટ બેન્જામિન હેરિસન, president arthur => પ્રેસિડેન્ટ આર્થર,