Gujarati Meaning of president george w. bush
રાષ્ટ્રપતિ જ્યોર્જ ડબ્લ્યુ બુશ
Other Gujarati words related to રાષ્ટ્રપતિ જ્યોર્જ ડબ્લ્યુ બુશ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of president george w. bush
- president garfield => પ્રેસિડેન્ટ ગાર્ફિલ્ડ
- president franklin roosevelt => પ્રેસિડેન્ટ ફ્રેન્કલિન રુઝવેલ્ટ
- president ford => પ્રેસિડેન્ટ ફોર્ડ
- president fillmore => પ્રેસિડેન્ટ ફિલ્મોર
- president eisenhower => પ્રમુખ આઇઝનહોવર
- president coolidge => પ્રેસિડેન્ટ કૂલીજ
- president clinton => પ્રેસિડેન્ટ ક્લિન્ટન
- president cleveland => રાષ્ટ્રપતિ ક્લિવલેન્ડ
- president carter => પ્રમુખ કાર્ટર
- president bush => પ્રેસિડેંટ બુશ
- president grant => પ્રેસિડેન્ટ ગ્રાન્ટ
- president harding => રાષ્ટ્રપતિ હાર્ડિંગ
- president harrison => પ્રેસિડેન્ટ હેરિસન
- president hayes => પ્રેસિડેન્ટ હેયસ
- president hoover => પ્રમુખ હૂવર
- president jefferson => પ્રમુખ જેફરસન
- president john adams => રાષ્ટ્રપતિ જોન એડમ્સ
- president john f. kennedy => સદર જ્હોન એફ. કેનેડી
- president john quincy adams => પ્રમુખ જ્હોન ક્વિન્સી એડમ્સ
- president johnson => પ્રમુખ જોહ્નસન
Definitions and Meaning of president george w. bush in English
FAQs About the word president george w. bush
રાષ્ટ્રપતિ જ્યોર્જ ડબ્લ્યુ બુશ
No synonyms found.
No antonyms found.
president garfield => પ્રેસિડેન્ટ ગાર્ફિલ્ડ, president franklin roosevelt => પ્રેસિડેન્ટ ફ્રેન્કલિન રુઝવેલ્ટ, president ford => પ્રેસિડેન્ટ ફોર્ડ, president fillmore => પ્રેસિડેન્ટ ફિલ્મોર, president eisenhower => પ્રમુખ આઇઝનહોવર,