Gujarati Meaning of president john adams
રાષ્ટ્રપતિ જોન એડમ્સ
Other Gujarati words related to રાષ્ટ્રપતિ જોન એડમ્સ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of president john adams
- president jefferson => પ્રમુખ જેફરસન
- president hoover => પ્રમુખ હૂવર
- president hayes => પ્રેસિડેન્ટ હેયસ
- president harrison => પ્રેસિડેન્ટ હેરિસન
- president harding => રાષ્ટ્રપતિ હાર્ડિંગ
- president grant => પ્રેસિડેન્ટ ગ્રાન્ટ
- president george w. bush => રાષ્ટ્રપતિ જ્યોર્જ ડબ્લ્યુ બુશ
- president garfield => પ્રેસિડેન્ટ ગાર્ફિલ્ડ
- president franklin roosevelt => પ્રેસિડેન્ટ ફ્રેન્કલિન રુઝવેલ્ટ
- president ford => પ્રેસિડેન્ટ ફોર્ડ
- president john f. kennedy => સદર જ્હોન એફ. કેનેડી
- president john quincy adams => પ્રમુખ જ્હોન ક્વિન્સી એડમ્સ
- president johnson => પ્રમુખ જોહ્નસન
- president kennedy => રાષ્ટ્રપતિ કેનેડી
- president lincoln => પ્રમુખ લિંકન
- president lyndon johnson => પ્રેસિડેન્ટ લિન્ડન જોન્સન
- president madison => પ્રેસિડેન્ટ મેડિસન
- president mckinley => પ્રેસિડેન્ટ મેકકિનલે
- president monroe => પ્રેસિડેન્ટ મોનરો
- president nixon => રાષ્ટ્રપતિ નિક્સન
Definitions and Meaning of president john adams in English
president john adams (n)
2nd President of the United States (1735-1826)
FAQs About the word president john adams
રાષ્ટ્રપતિ જોન એડમ્સ
2nd President of the United States (1735-1826)
No synonyms found.
No antonyms found.
president jefferson => પ્રમુખ જેફરસન, president hoover => પ્રમુખ હૂવર, president hayes => પ્રેસિડેન્ટ હેયસ, president harrison => પ્રેસિડેન્ટ હેરિસન, president harding => રાષ્ટ્રપતિ હાર્ડિંગ,