Tamil Meaning of peter pan
பீட்டர் பாண்
Other Tamil words related to பீட்டர் பாண்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of peter pan
- peter out => முடிவடைதல்
- peter o'toole => பீட்டர் ஓ'டூல்
- peter minuit => பீட்டர் மினுயிட்
- peter minnewit => பீட்டர் மினெவிட்
- peter medawar => பீட்டர் மெடாவர்
- peter mark roget => பீட்டர் மார்க் ரோஜெட்
- peter lorre => பீட்டர் லோர்
- peter ilich tchaikovsky => பீட்டர் இலிச் த்சைகோவ்ஸ்கி
- peter i => பீட்டர் I
- peter goldmark => பீட்டர் கோல்ட்மார்க்
- peter pan collar => பீட்டர் பான் காலர்
- peter paul mauser => பீட்டர் பால் மாவுசர்
- peter paul rubens => பீட்டர் பால் ரூபென்ஸ்
- peter seamus o'toole => பீட்டர் சீமஸ் ஒ'டூல்
- peter seeger => பீட்டர் சீகர்
- peter sellers => பீட்டர் செல்லர்ஸ்
- peter stuyvesant => பீட்டர் ஸ்டுயிவெசன்ட்
- peter tchaikovsky => பீட்டர் தச்சைக்கோவ்ஸ்கி
- peter the great => பீட்டர் தி கிரேட்
- peterburg => பிட்ஸ்பர்க்
Definitions and Meaning of peter pan in English
peter pan (n)
a boyish or immature man; after the boy in Barrie's play who never grows up
the main character in a play and novel by J. M. Barrie; a boy who won't grow up
FAQs About the word peter pan
பீட்டர் பாண்
a boyish or immature man; after the boy in Barrie's play who never grows up, the main character in a play and novel by J. M. Barrie; a boy who won't grow up
No synonyms found.
No antonyms found.
peter out => முடிவடைதல், peter o'toole => பீட்டர் ஓ'டூல், peter minuit => பீட்டர் மினுயிட், peter minnewit => பீட்டர் மினெவிட், peter medawar => பீட்டர் மெடாவர்,