Tamil Meaning of peter sellers
பீட்டர் செல்லர்ஸ்
Other Tamil words related to பீட்டர் செல்லர்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of peter sellers
- peter seeger => பீட்டர் சீகர்
- peter seamus o'toole => பீட்டர் சீமஸ் ஒ'டூல்
- peter paul rubens => பீட்டர் பால் ரூபென்ஸ்
- peter paul mauser => பீட்டர் பால் மாவுசர்
- peter pan collar => பீட்டர் பான் காலர்
- peter pan => பீட்டர் பாண்
- peter out => முடிவடைதல்
- peter o'toole => பீட்டர் ஓ'டூல்
- peter minuit => பீட்டர் மினுயிட்
- peter minnewit => பீட்டர் மினெவிட்
Definitions and Meaning of peter sellers in English
peter sellers (n)
English comic actor (1925-1980)
FAQs About the word peter sellers
பீட்டர் செல்லர்ஸ்
English comic actor (1925-1980)
No synonyms found.
No antonyms found.
peter seeger => பீட்டர் சீகர், peter seamus o'toole => பீட்டர் சீமஸ் ஒ'டூல், peter paul rubens => பீட்டர் பால் ரூபென்ஸ், peter paul mauser => பீட்டர் பால் மாவுசர், peter pan collar => பீட்டர் பான் காலர்,