Tamil Meaning of peter the great
பீட்டர் தி கிரேட்
Other Tamil words related to பீட்டர் தி கிரேட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of peter the great
- peter tchaikovsky => பீட்டர் தச்சைக்கோவ்ஸ்கி
- peter stuyvesant => பீட்டர் ஸ்டுயிவெசன்ட்
- peter sellers => பீட்டர் செல்லர்ஸ்
- peter seeger => பீட்டர் சீகர்
- peter seamus o'toole => பீட்டர் சீமஸ் ஒ'டூல்
- peter paul rubens => பீட்டர் பால் ரூபென்ஸ்
- peter paul mauser => பீட்டர் பால் மாவுசர்
- peter pan collar => பீட்டர் பான் காலர்
- peter pan => பீட்டர் பாண்
- peter out => முடிவடைதல்
Definitions and Meaning of peter the great in English
peter the great (n)
czar of Russia who introduced ideas from western Europe to reform the government; he extended his territories in the Baltic and founded St. Petersburg (1682-1725)
FAQs About the word peter the great
பீட்டர் தி கிரேட்
czar of Russia who introduced ideas from western Europe to reform the government; he extended his territories in the Baltic and founded St. Petersburg (1682-172
No synonyms found.
No antonyms found.
peter tchaikovsky => பீட்டர் தச்சைக்கோவ்ஸ்கி, peter stuyvesant => பீட்டர் ஸ்டுயிவெசன்ட், peter sellers => பீட்டர் செல்லர்ஸ், peter seeger => பீட்டர் சீகர், peter seamus o'toole => பீட்டர் சீமஸ் ஒ'டூல்,