Tamil Meaning of peterburg
பிட்ஸ்பர்க்
Other Tamil words related to பிட்ஸ்பர்க்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of peterburg
- peter the great => பீட்டர் தி கிரேட்
- peter tchaikovsky => பீட்டர் தச்சைக்கோவ்ஸ்கி
- peter stuyvesant => பீட்டர் ஸ்டுயிவெசன்ட்
- peter sellers => பீட்டர் செல்லர்ஸ்
- peter seeger => பீட்டர் சீகர்
- peter seamus o'toole => பீட்டர் சீமஸ் ஒ'டூல்
- peter paul rubens => பீட்டர் பால் ரூபென்ஸ்
- peter paul mauser => பீட்டர் பால் மாவுசர்
- peter pan collar => பீட்டர் பான் காலர்
- peter pan => பீட்டர் பாண்
Definitions and Meaning of peterburg in English
peterburg (n)
a city in the European part of Russia; 2nd largest Russian city; located at the head of the Gulf of Finland; former capital of Russia
FAQs About the word peterburg
பிட்ஸ்பர்க்
a city in the European part of Russia; 2nd largest Russian city; located at the head of the Gulf of Finland; former capital of Russia
No synonyms found.
No antonyms found.
peter the great => பீட்டர் தி கிரேட், peter tchaikovsky => பீட்டர் தச்சைக்கோவ்ஸ்கி, peter stuyvesant => பீட்டர் ஸ்டுயிவெசன்ட், peter sellers => பீட்டர் செல்லர்ஸ், peter seeger => பீட்டர் சீகர்,