Tamil Meaning of peter goldmark
பீட்டர் கோல்ட்மார்க்
Other Tamil words related to பீட்டர் கோல்ட்மார்க்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of peter goldmark
- peter cooper => பீட்டர் கூப்பர்
- peter carl goldmark => பீட்டர் கார்ல் கோல்ட்மார்க்
- peter carl faberge => பீட்டர் கார்ல் ஃபேபர்ஜே
- peter behrens => பீட்டர் பெஹ்ரென்ஸ்
- peter alexander ustinov => பீட்டர் அலெக்சாண்டர் உஸ்டினோவ்
- peter abelard => பீட்டர் ஏபெலார்ட்
- peter => பீட்டர்
- petechial => பெடெச்சியல்
- petechiae => பெடிக்கியே
- petechia => பெடீசியா
- peter i => பீட்டர் I
- peter ilich tchaikovsky => பீட்டர் இலிச் த்சைகோவ்ஸ்கி
- peter lorre => பீட்டர் லோர்
- peter mark roget => பீட்டர் மார்க் ரோஜெட்
- peter medawar => பீட்டர் மெடாவர்
- peter minnewit => பீட்டர் மினெவிட்
- peter minuit => பீட்டர் மினுயிட்
- peter o'toole => பீட்டர் ஓ'டூல்
- peter out => முடிவடைதல்
- peter pan => பீட்டர் பாண்
Definitions and Meaning of peter goldmark in English
peter goldmark (n)
United States inventor (born in Hungary) who made the first TV broadcast in 1940 and invented the long-playing record in 1948 and pioneered videocassette recording (1906-1977)
FAQs About the word peter goldmark
பீட்டர் கோல்ட்மார்க்
United States inventor (born in Hungary) who made the first TV broadcast in 1940 and invented the long-playing record in 1948 and pioneered videocassette record
No synonyms found.
No antonyms found.
peter cooper => பீட்டர் கூப்பர், peter carl goldmark => பீட்டர் கார்ல் கோல்ட்மார்க், peter carl faberge => பீட்டர் கார்ல் ஃபேபர்ஜே, peter behrens => பீட்டர் பெஹ்ரென்ஸ், peter alexander ustinov => பீட்டர் அலெக்சாண்டர் உஸ்டினோவ்,