Gujarati Meaning of order ulvales
ઓર્ડર ઉલ્વેલીસ
Other Gujarati words related to ઓર્ડર ઉલ્વેલીસ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of order ulvales
- order tulostomatales => ऑर्डर ટુલોસ્ટોમેટેલિસ
- order tubulidentata => ટ્યુબ્યુલીડેન્ટેટા
- order tuberales => ઓર્ડર ટ્યુબેરેલીસ
- order trogoniformes => ક્રમ ટ્રોગોનિફોર્મસ
- order trichoptera => ટ્રાઇકોપ્ટેરા ઓર્ડર
- order tremellales => ઓર્ડર ટ્રેમેલેલ્સ
- order torpediniformes => ટોર્પેડિનિફોર્મ્સ વર્ગ
- order tinamiformes => ઓર્ડર ટિનામીફોર્મીસ
- order thysanura => থિસানુરા ઓર્ડર
- order thysanoptera => થિસેનોપ્ટેરા ઓર્ડર
- order umbellales => ઓર્ડર આમ્બેલાલસ
- order uredinales => ઑર્ડર ઉરેડીનેલિસ
- order urodella => યુરોડેલા ઓર્ડર
- order uropygi => ઓર્ડર યુરોપીજી
- order urticales => યુર્ટીકેલિસ ઓર્ડર
- order ustilaginales => ઑર્ડર ઉસ્ટીલેજીનેલિસ
- order volvocales => વોલ્વોકેલ્સ ઓર્ડર
- order xiphosura => ઓર્ડર જિફોસુરા
- order xyridales => ઓર્ડર ઝાયરીડેલ્સ
- order zeomorphi => ઓર્ડર ઝિઓમોર્ફી
Definitions and Meaning of order ulvales in English
order ulvales (n)
an order of protoctist
FAQs About the word order ulvales
ઓર્ડર ઉલ્વેલીસ
an order of protoctist
No synonyms found.
No antonyms found.
order tulostomatales => ऑर्डर ટુલોસ્ટોમેટેલિસ, order tubulidentata => ટ્યુબ્યુલીડેન્ટેટા, order tuberales => ઓર્ડર ટ્યુબેરેલીસ, order trogoniformes => ક્રમ ટ્રોગોનિફોર્મસ, order trichoptera => ટ્રાઇકોપ્ટેરા ઓર્ડર,