Gujarati Meaning of order ustilaginales
ઑર્ડર ઉસ્ટીલેજીનેલિસ
Other Gujarati words related to ઑર્ડર ઉસ્ટીલેજીનેલિસ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of order ustilaginales
- order urticales => યુર્ટીકેલિસ ઓર્ડર
- order uropygi => ઓર્ડર યુરોપીજી
- order urodella => યુરોડેલા ઓર્ડર
- order uredinales => ઑર્ડર ઉરેડીનેલિસ
- order umbellales => ઓર્ડર આમ્બેલાલસ
- order ulvales => ઓર્ડર ઉલ્વેલીસ
- order tulostomatales => ऑर्डर ટુલોસ્ટોમેટેલિસ
- order tubulidentata => ટ્યુબ્યુલીડેન્ટેટા
- order tuberales => ઓર્ડર ટ્યુબેરેલીસ
- order trogoniformes => ક્રમ ટ્રોગોનિફોર્મસ
- order volvocales => વોલ્વોકેલ્સ ઓર્ડર
- order xiphosura => ઓર્ડર જિફોસુરા
- order xyridales => ઓર્ડર ઝાયરીડેલ્સ
- order zeomorphi => ઓર્ડર ઝિઓમોર્ફી
- order zygnemales => ઓર્ડર ઝિગ્નેમેલ્સ
- order zygnematales => ઓર્ડર ઝાયગનેમેટલ્સ
- orderable => ઓર્ડર કરી શકાય તેવું
- order-chenopodiales => ઓર્ડર-કેનોપોડીયેલિસ
- ordered => ઓર્ડર કરેલ
- ordered series => ઓર્ડર કરેલી શ્રેણી
Definitions and Meaning of order ustilaginales in English
order ustilaginales (n)
parasitic fungi causing smuts; sometimes placed in class Tiliomycetes
FAQs About the word order ustilaginales
ઑર્ડર ઉસ્ટીલેજીનેલિસ
parasitic fungi causing smuts; sometimes placed in class Tiliomycetes
No synonyms found.
No antonyms found.
order urticales => યુર્ટીકેલિસ ઓર્ડર, order uropygi => ઓર્ડર યુરોપીજી, order urodella => યુરોડેલા ઓર્ડર, order uredinales => ઑર્ડર ઉરેડીનેલિસ, order umbellales => ઓર્ડર આમ્બેલાલસ,